EMS ושות'

BLACKCAT10

New member
EMS ושות' ../images/Emo163.gif

שלום לכם, אני בדרך להזמין את המוצר הראשון שלי באיביי (
), ומכאן אתם יכולים להסיק שאני מאוד חדשה בעניין, אז היכונו לשאלות צעירות אני מעוניינת להזמין מארז דיוידי, שיעלה לי 80$, ללא דמי משלוח, מסין המוכר מאוד אמין, 100% פידבקים חיוביים (ויש הרבה כאלה) ואף לא פידבק שלילי אחד א-ב-ל המשלוח הוא דרך EMS, שהבנתי שהם לוקחים די הרבה כסף על שחרור החבילה השאלה היא...כמה הרבה? חשוב לי לדעת כי אולי בסופו של דבר העסקה כבר לא תהיה כ"כ כדאית (בינתיים שאלתי את המוכר אם הוא יכול לשלוח דרך USPS Priority International mail, מחכה עדיין לתשובה) שבת שלום!

pvzed

New member
אני לא יודע כמה EMS לוקחים עמלות שחרור אבל-

מארז DVD מסין - מזוייף. מוכר מסין לא יכול לשלוח דרך USPS Priority International mail בגלל שזה שירות של דואר ארה"ב..

BLACKCAT10

New member
כן...כך חשבתי ../images/Emo4.gif

אני צריכה לחשוב אם זה משנה לי, כי כל עוד הסחורה טובה וזהה למקור (לפי הפידבקים)... ועדיין...זה סיכון

noam weissman

New member
אנטו תירגע...

למה שמארז DVD יהיה מזוייף .. מה הסינים לא יודעים לייצר מארזים ? לגבי המשלוח אין בעיה לשלוח דואר אויר רשום מסין שזה המקביל והרבה יותר זול מ USPS.. נכון שיש הרבה חיקויים סיניים וכו אבל רדו מהם הם גם יודעים לייצר מוצרים מקוריים ואכותיים

BLACKCAT10

New member
המחיר הזול יחסית די מעורר חשד

ועדיין...לא יכולתי להתעלם מהפידבקים החיוביים ככה שאולי זה זיוף די מוצלח בסופו של דבר

ozitex

New member
../images/Emo12.gif מאיפה הבאת את הנחת היסוד ההזויה הזו?

כ - ל מארזי הדי וי די מסין מזוייפים?????????? אתה הוזה או מה?

pvzed

New member
אם מדובר על מארז של סרט או משהו...

זה 90% אחוז מזוייף,תראה לי מארז אחד מסין שלא מזוייף..

ozitex

New member
תחליט..90% זה לא 100%...

לא נראה לי שאתה כל כך סגור על מה שאתה כותב אבל כדאי מאוד להניח לדיון הזה.

JbayGuy

New member
הוא יכול לשלוח USPS

אם יש לו דרופשיפר בארהב ששולח כך,ואולי זה המצב

ozitex

New member
עלילות EMS ושות'

כבר נפרשה כאן יריעה רחבה ולאו דווקא לחיוב. עמלת EMS תהייה כ-82 ש"ח, וזה לא כולל אגרות שונות שהולכות למדינה, עוד כ-40 ש"ח +/- כבר כתבתי כאן שעמלה שחרור זו היא בלתי חוקית ומנוגדת להוראת שר התמ"ת, ואף בהתאם להוראות EMS הבינלאומיות, אבל ב-EMS ממשיכים לצפצף כל הדרך אל הבנק. מעניין מתי העסק הזה יהפוך לתביעה ייצוגית, זה רק עניין של זמן לדעתי.

BLACKCAT10

New member
אוי לאאא...../images/Emo4.gif

וזה בטח לא כולל את ה-16% מכס או מע"מ או מה שזה לא יהיה איך פותרים את הבעיה? לנסות לבקש מהמוכר לשלוח לא דרכם?

jepe

New member
באיזה מארז מדובר?

אולי אפשר לקנות במקום יותר אמין ואולי אפילו יותר בזול? כמו שרשמו,הימנעי מ EMS! זה סתם בזבוז של כסף וחבל.

BLACKCAT10

New member
נהה..יותר זול מזה לא מצאתי

ובאמת שנברתי הרבה ולגבי האמינות, כן אולי זה מזויף..אבל כל עוד הסחורה טובה אז אני לא חושבת שזה ממש משנה

jepe

New member
למה לקנות מזוייף?

ולשלם כ"כ הרבה. כבר עדיף להוריד מהאינטרנט ולצרוב לבד.

למעלה