Empress Multidrive

MetalicBluz

New member
Empress Multidrive

למישהו יש או יצא לו לנגן עליו?
הוא באמת עושה עבודה טובה בתור אוברדרייב+דיסטורשן+פאז?

http://proguitarshop.com/empress-effects-multidrive.html

אני מוכר את האוברדרייב שלי ורוצה לקנות דיסטורשן, אבל בהמשך גם פאז. אז חשבתי אולי הפדאל הזה, השילוש הקדוש הזה, יכול לפתור את הבעיה
בבת אחת..

כן

יש לי אותו כמה חדשים. אני מנגן על ג'אזמסטר+פנדר 6L6, והרשמים שלי אך ורק לסטאפ שלי, עם האמבקרים ומרשל זה יכול להיות סיפור אחר, אבל בגדול:

פדאל סופר איכותי, עושה את מה שמבטיח. כל מעגל בנפרד הוא אפקט איכותי בפני עצמו (ואכן Empress שחררו אותם גם בנפרד), אבל זה מאד עניין של טעם. הסאונד של כל אפקט בנפרד לא קיצוני לשום כיוון, אבל יעיל בכל התחומים, ז"א שום דבר שמפיל מהכיסא אבל עושה את העבודה באופן צפוי.

האוברדרייב מצויין, מבוסט קליל, ללכלוך מתקדם, דיי טווידי, מחמיא מאד לסאונד שלי (אני משתמש בו הכי הרבה).
דיסטורשן... מצויין, 3 מצבים. המתון בהם עדיין שונה באופיו מהאוברדרייב, דיי מרשלי, האכזרי בהם מצויין לסולואים עם ססטיין וצ'נקה צ'נקה טוב בנמוכים, אבל למטאל מודרני לא מספיק קיצוני. Hum סביר.
הפאז פשוט פאז, בסיסי, בלי הפתעות ונשמע... גם מצויין. מתנקה נחמד עם הווליום של הגיטרה. אני אוהב אותו עם ה Bass Cut וקצת דיסטורשן.

הקטע שלו הוא כמובן השילוב Parallel בין המעגלים, וכאן האפשרויות אינסופיות, המון סאונדים שימושיים ואחרי קצת משחק מאד קל להגיע למה שאתה רוצה.
אני לא משתמש הרבה בדרייב, לכן רציתי פדאל אחד שיתן לי מקסימום ורסטיליות לכל שימוש אפשרי, ואת זה הוא נותן.
ה Low/High Cut לכל מעגל פשוט וגאוני, ונורא כיף לשחק איתו. תוסיף לזה EQ מעולה ביציאה, 3 מצבי מיד, ויש לך כלי שנותן הרבה תמורה למחיר.
קצת מעצבן דבר אחד - יש לו לחצן בחירה בין 2 פריסטים (שאותם אתה קובע עם סוויצים פנימיים), ז"א אתה בוחר בכל פריסט איזה שילוב של המעגלים אתה רוצה - מאחד עד שלושתם ביחד. לא הכי יעיל בעולם לדעתי, כי יכולים להיות הבדלי גיין רציניים. אני התפשרתי על 1: אוברדרייב, 2: דיסט+פאז.

בשימוש בפועל, זה כמו 2 פדאלים, אבל עם המון אפשרויות, ויכול להגיע לסאונדים מקוריים עם מעגלים שבבסיסם די בסיסיים.
שורה תחתונה - רעיון מגניב, ביצוע כמעט מושלם, אני מאד אוהב את הקונספט, ובשבילי הוא בול.
אבל, אם אתה מנגן כל הזמן עם דרייב או דיסט', ומחפש משהו יותר "בוטיקי", יכול להיות שתגיע לתוצאות יותר מספקות עם פדאל יעודי לכל אפקט.

MetalicBluz

New member
תודה על התגובה המפורטת

בכללי פדאלים שמתיימרים להיות כמה באחד, אני מראש מגיע עם ציפיות נמוכות, כי כבר היה לי אחד כזה בעבר - הג'קיל&הייד של ויז'ואל סאונד שממש התאכזבתי ממנו.
אבל כאן מדובר על אמפרס שיש לי הרבה הערכה אליהם.

הקטע הזה שאפשר לבחור רק 2 פריסטים הוא די פספוס לדעתי של כל הכיף שבפדאל. חבל שאי אפשר פשוט לעבור מאחד לשני או להפעיל את כולם ביחד בצורה פשוטה יותר.

הלואי שהייתי יכול לבדוק אותו עם הגיטרה שלי (פנדר אמריקן סטנדרד) עד כמה שאני יודע אין אף חנות בארץ שהיא יבואנית של אמפרס.

שורה תחתונה, אתה אומר שלאף אחד מהם אין אופי מיוחד אלא הם די בסיסיים ופשוט עושים את העבודה בכל אחת מהקטגוריות.. אני לא יודע אם זה טוב או רע אני חייב לשמוע את הפדאל הזה על הגיטרה והמגבר שלי.

אני כן מחפש סאונד דיסטורשן מאוד ספציפי וסאונד פאז מאוד ספציפי חשבתי ללכת על ה suhr riot ועל ה lunar module. בדיוק עונים על ההגדרה "פדאלי בוטיק" אבל גם המחירים בהתאם. לכן הפדאל הזה כ"כ קרץ לי.

בסופו של דבר אני חושב אחסוך ואקנה את הפדאלים בנפרד.. אבל תודה על ההרחבה

בכיף

אכן הוא די עונה על ההגדרה Jack of all trades, master of none, אבל יותר טוב מזה באמת... איכות הבניה א"א, וה EQ לבד שווה את זה (בשבילי).
יכול להיות שהוא יהיה נפלא בשבילך ויכול להיות שלא וכרגיל פדאלים בלי לשמוע (ולפעמים גם עם כן) זה סוג של הימור. הוא בטוח ישמע טוב עם הסטראט שלך, השאלה היא אם לא תרצה יותר מזה.
ניכר שהם תכננו את הפדאל שיענה על כל דרישה ממוצעת שיכולה להיות מדרייב, עם דגש על ממוצעת.
בשביל המטרות שלי אישית, אני לא צריך יותר.
כן, אם היה פשוט סוויץ נפרד לכל מעגל היה יותר מגניב ופשוט.
תפסח על הפדאל הזה אם אתה מחפש משהו "ספציפי", כי הפדאל הזה "כללי"

למעלה