Emperor

6Fallen6Angel6

New member
Emperor

Every Sec... But every God Damn Sec... There Is Another Videoclip Of Emperor In MTV2... o... and how can i forget cradle ... and naplam death i saw at last 10 times... and slayer 2 times... clach any conclution you want from it.... im just giving infomation...

BlackShadow

New member
הממ...

לדעתי הערוץ הזה רק ממסחר להקות... אבל בעצם אם להקות נופלות בפח הזה אז הן לא להקות ששוות שמיעה. אני אומר שצריך להשמיד אותו!

Alexi Laiho

New member
להשמיד את אחותך ...

לא לדבר על אמפרור ... וזה בולשיט , אני הייתי שמח אם הייתי רואה בטלוויזיה את המוזיקה שאני אוהב ... צביעות .... הלוואי שישדרו את כל הלהקות שאני שומע בMTV

anathema

New member
ב MTV לא...

אם אני הייתי רואה להקה שאני אוהבת ב MTV היום הייתי מתבאסת רצח. הערוץ הזה פשוט מגעיל, שיטחי וממוסחר ופונה לקהל מטומטם עוד יותר. לעומת זאת MTV2 הוא ערוץ שמיועד למוזיקה ה"כבדה" יותר ושם מקומם של הלהקות האלה בין אלפי להקות הרוק (וגם זה אני בספק). יש בYES בערוץ שנקרא MCM תוכנית בשבוע של מטאל! זאת אחלה תוכנית ולדעתי זה מספיק, אני לא רוצה מיסחור של הלהקות שיהיה ערוץ שלם למטאל, מספיקה לי שעה וחצי בשבוע ומידי פעם לראות ב MTV2 איזה סלייר או משהו. תחשבו שאם המוזיקה הזאת הייתה מופיעה מידי שעה במסך באיזה ערוץ מוזיקה מפגר היא הייתה נהפכת לממוסחרת, דבר שלא מתאים, לא למוזיקה עצמה ולא לאנשים ששומעים אותה.

a_duck

New member
MTV2 גם עלוב...

זה לא ערוץ מטאל...זה ערוץ לימפ ביזקיט-קורן... יש M3 שצריך להיות בארץ עוד מעט....זה כבר ערוץ מטאל...

למעלה