emo

the messenger

New member
emo

רציתי לדעת מה זה בידיוק ולמה תמיד מקשרים את זה לפאנק? איך זה התחיל בקיצור? הבנתי שיש לזה ליריקס מסוים ..אבל מה עם המוזיקה? איזה להקות אתם ממליצים תודה

AFIreinside

New member
אמו זה

בעיקרון אמו זה שהמילים כאלה מרגשות וסיפורים עצובים כאלה על חברה שלהם שזרקה אותם או שהכלב שלהם מת לא יודעת.. בקיצור זה אמור להיות עם משמעות כזאת מרגשת ובקשר למוזיקה...זה תלוי..יש שירים שזה ממש שקט כזה ויש כאלה שהם קצת יותר עם קצב אבל עדיין כאלה בכיינים להקות אמו מומלצות אתה רוצה? ניו פאונד גלורי הממ לא יודעת יש כל מיני בגלל זה תמיד יש את החולצות האלה שאומרות cheer up emo kid חח..זה תמיד מצחיק אותי מחדש

lithium1914

New member
פשוט קוראים לזה אימו נראה לי בגלל..

ש-Emo זה פשוט קיצור ל-Emotions, או Emotional, שזה רגשות או רגשני. זה מסביר נראה לי

the messenger

New member
אבל זה כזה דפוק

באו נתערב שעם דאשבורד ישיר שיר של בקסטירט בויס עם האקוסטית שלו תגידו wow ועם הBSB ישירו תגידו איככס, מה הקטע בזה? רק עם יש להם רקע בפאנק זה קובע עם זאת מוזיקה טובה? לא נראה לי. לדוגמא השירים של רובי ויליאמס ממש דומים לדאשבורד, לא...? עם היה לו רקע בפאנק הייתם אומרים שזה טוב.

starflyer

New member
אממ

אימו מתאפיין ע"פ הליריקס ופחות ע"פ המוזיקה ..נראה לי וכמו שאמרו פה זה בדרך כלל על משהו רגשני ןNFG זה לא נראה לי אימו בכלל! אבל חכה לבן נתן שיגיב לך

AFIreinside

New member
בעיקרון

הם כן תקרא את הליריקס שלהם אבל לפעמים זה תלוי בשירים..

starflyer

New member
לא חושב..

אולי הישנים אבל החדש...לא הייתי קורא לזה אימו.

theAMP

New member
רק שתדעו לכם

שאימו זה מעולה, ואם אתם לא מספיק מחוברים לרגשות שלכם כדי להבין את, זאני מרחם עליכם.... או שאתה אימו או שאתה הומו

starflyer

New member
further seems forever

כמו שנאמר פה כבר - מעולים!! ללא ספק הלקה האהובה אליי !!
עוד אימו טוב שאני אוהב Saves the Day Taking Back Sunday The Juliana Theory The Beautiful Mistake Midtown stairwell brandtson ויש עוד הרבה...

אז ככה

משמעות המילה EMO בהחלט גזורה מהמילה EMOTION והיא לא כל כך מדברת על המוסיקה עצמה אלא יותר על המילים... שירים על בנות שזרקו אותם בעיקר...כן, גם ניו פאונד גלורי הם אימו, הם אמנם מנגנים פופ פאנק משובח אבל להרבה שירים שלהם יש ליריקס מאוד אימו. בכלל, רוב להקות הפופ פאנק הן גם אימו (בלינק,אטאריס, נו יוז פור אה ניים, מידטאון וכו´...) אבל, הלהקות שבד"כ מגדירים אותם כ"EMO" הן אלה שמנגנות בסגנון אקוסטי או בסגנון מאוד שקט ורגוע... דוגמאות: The Get Up Kids במיוחד האלבום האחרון (on a wire) Kind of Like Spitting Bright Eyes Something Corporate יש אמן מאוד מוכר ופופולרי בקהילת האימו, בשם Dashboard Confessional אני אישית חובבת אימו (זה בריא לפעמים) אבל בעיני, בחור שעולה לבמה עם גיטרה ובוכה למיקרופון על זה שקר לו בלילה והוא מחבק את השמיכה והכרית שלו כי הדובי שלו שוב ברח מהבית - זה כבר קצת מוגזם... בקיצור - EMO זה טוב DASHBOARD זה רע

Chen PunKuki

New member
בלי שום בושה!!!!

איזו חיה, מה זה הלכלוכים האלה על Dashboard? בדוגרי אולי הבנאדם המרכזי שעושה שם את העבודה הוא כריס קראבה אבל יש להקה שלמה שעובדת איתו. ממש לא כל השירים שלו זה רק הוא והגיטרה אז על מה לעזאזל את מדברת? אני יכולה לתת לך מלא דוגמאות שגם הגט אפ קידס עשו שירים רק עם גיטרות ובכו למיקרופון ולא שמעתי אותך מתלוננת עליהם. אין שום דבר רע ברגשות. אז תעשי טובה ואל תלכלכי לפני שאני ממש מתעצבנת (במובן הרגשני של המילה, כן?!?!).

../images/Emo182.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

כן, גם לגט אפ קידס היו נפילות למרות שבכי אמיתי עוד לא שמענו מהם, ונכון, לא כל השירים זה רק כריס והגיטרה (לפעמים הוא מביא גם את אימא שתחזיק לו את היד), אבל עם כל הכבוד ללהקה שמאחוריו, כנראה הם לא מנגנים מספיק חזק כי עדיין שומעים אותו בוכה... בקיצור, לא באתי לפתוח ויכוח על דאשבורד וסף הבכי הנמוך שלו, באתי להביע דעה... את אוהבת אותו אני לא וזהו

ALMIGHTY

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דפטונס זה אימוקור טוב.

למעלה