EMMY קצת ממה ש"היה לנו" שם
ל לי וולף New member 26/8/14 #2 לבשו לבן מימין אנג'לה באסט, ג'וליאן האף, קייט מארה, קריסטן וויג, מישל מונהאם, פדמה לקשמי
H Happy Goth New member 26/8/14 #17 אנג'לה באסט נראית מעולה!! סבא שלי אוהב אותה חחחח בעיניי קריסטן וויג נראית put together ובריאה
T ToBat New member 27/8/14 #24 איפה סופיה ורגרה? לבשה שמלה לבנה מהממת.. והאמת שאין לי מושג מי זו ג'וליאן האף אבל השמלה שלה יפיפייה
ל לי וולף New member 26/8/14 #3 אדום-כתום קלייר דיינס, ג'וליה לואי דרייפוס, אוקטביה ספנסר, אוזו אדובה, היידי קלום
S shmickey New member 26/8/14 #10 באופן מפתיע לגמרי הזוכה שלי היא היידי קלום, השמלה שלה מקסימה ומחמיאה בעיני! (בגדול אני לא אוהבת אותה ולא את הבחירות האופנתיות שלה)
באופן מפתיע לגמרי הזוכה שלי היא היידי קלום, השמלה שלה מקסימה ומחמיאה בעיני! (בגדול אני לא אוהבת אותה ולא את הבחירות האופנתיות שלה)
T ToBat New member 27/8/14 #25 קלייר דיינס ראיתי את השמלה שלה מאחור והיא נראית מדהים לדעתי וסוף כל סוף היידי קלום לבושה באמת יפה! ועם יותר בד מעור...
קלייר דיינס ראיתי את השמלה שלה מאחור והיא נראית מדהים לדעתי וסוף כל סוף היידי קלום לבושה באמת יפה! ועם יותר בד מעור...
ל לי וולף New member 26/8/14 #4 בלינג גוון סטפאני, היידן פנטיאר, איימי פולר, טרין מנינג, טיילור שילינג
S shmickey New member 26/8/14 #11 השמלה של טיילור אוהבת גם את הקונספט של גוון סטפני אבל הייתי מעדיפה גזרה שונה לחצאית.
H Happy Goth New member 26/8/14 #19 אני ישר נמשכת לאיימי כי חוש הומור זה הכי סקסי, אבל אין ספק שהשמלה של טיילור מעלפת
ל לי וולף New member 26/8/14 #5 נסיכות (??) או: תעשה לי את זה בנפוח... קיילי קווקו, שרה פולסון, ג'נוארי ג'ונס, קאט דילי, לנה דנהם
T ToBat New member 27/8/14 #26 ג'נוארי ג'ונס מושלמת!! שמלה מדהימה והנעליים מושלמות. גם השמלה של קאט דילי יפיפייה למה פני, למה הסתפרת?   ולנה זה כבר סיפור אחר...
ג'נוארי ג'ונס מושלמת!! שמלה מדהימה והנעליים מושלמות. גם השמלה של קאט דילי יפיפייה למה פני, למה הסתפרת?   ולנה זה כבר סיפור אחר...
ל לי וולף New member 26/8/14 #6 שחור זה קלאסי דברה מסינג, ג'סיקה פייר, לנה הידי, אדם לוין ובהאטי פרינסלו, וויליאם H מייסי ופליסיטי הופמן, ליה דלריה
שחור זה קלאסי דברה מסינג, ג'סיקה פייר, לנה הידי, אדם לוין ובהאטי פרינסלו, וויליאם H מייסי ופליסיטי הופמן, ליה דלריה
S shmickey New member 26/8/14 #13 השמלה של בהאטי יפה בעיני היא נראית כמו בלרינה מלכותית! אבל גם פליסיטי ודברה נראות קלאסיות ויפות.