!Emmy Alert

Dawn12

New member
!Emmy Alert ../images/Emo106.gif

בשביל מה צריך לחפש כימיה בין ניל ואלכס, או ג'יל ושון או מאק וג'יי טי (שרק אלוהים יודע למה הגיעה להם סצינת הסיום בפרק הזה) כשהדבר האמיתי נמצא לפנינו והוא בכלל עולה על כולם בכמה רמות? אני חושב שיצא לי (ולכולנו) לצפות כבר בכמות די מכובדת של זוגות על המסך, אבל הסלוגן של CBS נולד עבור ג'ק ופיליס, כי באמת Nobody does it better.
הסצינות שלהם היום היו מהטובות והחזקות שראיתי בזמן האחרון, ולמרות שזמן המסך המצטבר שלהן היה יחסית מצומצם בהשוואה לשאר - הפרק הזה היה שלהם, ובגדול. אני הייתי בטוח שג'ק יחשוב בעצמו על הרעיון שצץ לפיליס, במיוחד אחרי השיחה שהיתה לו עם ניקי, אבל זה לא באמת משנה. The tables have turned, וכנראה שעוד לא שבענו ממשחקי הריגול. אוי, אני פשוט מת על העלילה הזאת!

dvd3434

New member
אשלי והצמד

שמתי לב...נו- גבר מה לעשות, שהיום הרבו להראות את הצמד החדש של אשלי בסצינות בינה לבין בראד. נראה די דוחה ההתמקדות המיותרת הזו בצמד, לא מתאימה לסדרה הזאת ספציפית.

dvd3434

New member
ןחוץ מזה.

היה פרק טוב- כמו שאני אוהב, עם הרבה ויקטור ששוב מגלה למה הוא הכי חזק בסדה. עם פיליס בעלילה יפה ומרגשת, שבה מלקולם עשה את מה ש99.999 מהגברים בעולם לא יעשו- דחייה של סקס עם פיליס. עם מלקולם ונייט בדרמה סוחטת דמעות. אהה. ועם עוד קצת מעלילות הטין הנמרחות כמו מסטיק- די נמאס..שיתחילו לקדם שם משהו.

למעלה