Emmett Brown

FreakOfNature

New member
Emmett Brown

חדשות מגניבות לכולנו - נפתח בר חדש בעיר. וזה מה שקיבלתי עליו בפייסבוק: ===================== סוף כל סוף אפשר לומר את זה... יש בר חדש בעיר!!! ועוד איזה בר... "EMMETT BROWN" כשתיכנסו למקום לא תאמינו שאתם בפ"ת... העיצוב, האווירה, המוזיקה... כל אלה יוצרים חווייה כוללת ותחושה של משהו שעוד לא היה פה... המקום מכיל כ-150 מקומות ישיבה וכולל קומת גלרייה מעוצבת להפליא לאירועים פרטיים, ומרפסת ענקית באוויר הפתוח לימי הקיץ הקרבים. אמט בראון יהיה פתוח 7 ימים בשבוע החל מהשעה 19:00 בערב ועד לאחרון הלקוחות ויתאפיין בערבים בסגנונות שונים. שווה לבוא לראות כבר בשישי הזה!!! לעוד פרטים ואירועיים פרטיים: 03-9239911, 0523411023 רח' ברקת 4, קריית מטלון (מקביל ליכין סנטר) ===================== אני מאמין שבקרוב אלך לבדוק את המקום, מקווה שהוא לא יאכזב

Cell313

New member
שיהיה במזל

הבנתי שהוא 24+.. עדיין לא לגילי נפתח ע"י שני בחורים צעירים מהעיר שלקחו יוזמה , פן ירבו כמותם.

FreakOfNature

New member
אתה רציני? 24+?!

מישהו פה נסחף... מעניין אותי אם הם יצליחו למלא את המקום עם מגבלת הגיל הזו. אולי זה רק בסופ"שים? (וגם אז זה קצת מעצבן. אפשר לחשוב פתחתם בנמל ת"א או הרצליה פיתוח שאתם תופסים מעצמכם ככה...). שיהיה להם בהצלחה, אבל עם הגבלת הגיל הזו כנראה שגם אותי לא יראו שם עוד הרבה מאוד זמן.

יצליחו וחצי למלא את המקום 24+ אתה לא מבקר/ת

בברולו ובגופלין? אין שם ילדים. הברולו כל הזמן עמוס ואין מקום לשבת, ואני עדיין לא ראיתי שם ילד אחד. מבורך המקום הלוואי שיתמלא במהרה!!! אני בכל מקרה כמובן אהיה שם.

FreakOfNature

New member
הייתי בברולו לפני שמלאו לי 20

בהתחלה עשו לי פרצוף של 21+ ואז הכניסו אותי כמו גדול (תרתי משמע). אבל זו התחלה מצוינת. הלוואי שהוא יהיה מפוצץ באנשים וזו תהיה רק ההתחלה.

Ronniy

New member
הגיע הזמן !!

יש למישהו מושג אם הם מארגנים מסיבת פורים?

מישהו כבר ביקר בבר?עברתי שם אתמול בשעה 8 בערב

ולא היה אדם אחד בפנים. (בברולו היה כבר מלא) באיזה שעה מתמלא שם אם בכלל?

למעלה