Emerson, Lake and Palmer - הסקר

מורנא007

New member
Emerson, Lake and Palmer - הסקר

שלום, יש לבחור באלבום הטוב ביותר של ההרכב Emerson, Lake and Palmer. מצורפת רשימת עזר:
Emerson, Lake and Palmer (70) Tarkus (71) Pictures at an Exhibition (71) Trilogy (72) Brain Salad Surgery (73) Welcome Back My Friends to the Show That Never Ends (74) Works Vol. 1 (77) Works Vol. 2 (77) Love Beach (78) In Concert (79) Black Moon (92) Live at the Royal Albert Hall (93) Return of the Manticore (93, compilation) Works Live (93, Remastered In Concert with many additional tracks) In the Hot Seat (94) Live at the Isle of Wight 1970 (97) ELP In Concert On The King Biscuit Flower Hour (97) Then and Now (98)​

מורנא007

New member
Pictures at an Exhibition

Tarkus - היצירה טובה, יתר האלבום פחות. Trilogy - שוב יש שם קטעים טובים (in the beginning) ופחות טובים. האלבום הראשון קצת בוסרי ו- Brain Salad Surgery הוא Over my head.

alex messing

New member
ניתוח סלט מוח.

בגלל קרנאיוול 9 , הקטע היחידי שלהם שאני עדיין מסוגל לשמוע.

ofekkehila

New member
Emerson, Lake and Palmer

למרות שאני חובב את טארקוס ואת פיקצ'רז התיפוף הג'אזי של פאלמר והנגינה השמיימית של אמרסון על הפסנתר הישן והטוב עושים לי את זה בכל פעם מחדש.

פרוגיא

New member
הראשון

Three Fates - היצירה האהובה עלי ביותר של הלהקה ואולי היצירה האהובה עלי בכלל...

The Cabana Boy

New member
Emerson, Lake and Palmer

יש לי וידיאו עם Knife Edge ב-Beat Club ב-1970, זה הביצוע הטוב ביותר לשיר, הרבה יותר טוב משאר הביצועים באלבומי הלייב ובאלבום האולפן. בנוסף לכך The Barbarian הוא לפי דעתי השיר הטוב ביותר של הלהקה.

טוב אני אהיה שונה ואגיד "trilogy"

כי ככה... אני אוהב אותו יותר מטרקוס וסלט

eliavtu

New member
Tarkus

אני מכיר רק את ה- 3 הראשונים.. זה הכי אהבתי מבניהם <והם לא משהו>

Nadavcat

New member
רסן ???

יש ביצירה הראשונה טונות של קלידים ! ! ! שלא לדבר על השאר...

למעלה