EMDR במרכז הארץ

מ י w ה י

New member
EMDR במרכז הארץ

למישהו יש המלצה על מטפלי EMDR באזור גוש דן/הרצליה? מלבד המכון של טל קרויטרו.

תודה

מ י w ה י

New member
תודה, אבל זה לא עוזר - כי אלו לא המלצות

זו הסיבה שלא פניתי לשם מלכתחילה, וגם לא לדפי זהב.

ladybug4NLP

Active member
קשה להמליץ כי מה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לשני

וגם יש היום שיטות מקבילות , מצויינות ומהירות לטיפול בבעיות שונות העובדות על רמזי עיניים
כמו לשמשל IEMT - Integral Eye Movement Therapy .
אתיכולה לבדוק בגוגל בעבית ו/או באתר של אנדרו אוסטין
http://www.integraleyemovementtherapy.com/

וכמובן סרטונים מצויינים ביוטיוב.
בהצלחה

מ י w ה י

New member
אני אנסה להסביר את עצמי בדוגמה:

נניח שהיה כותב כאן אדם שלא עלינו חלה בסרטן מסוג מסוים, והיה שואל אם למישהו יש המלצה על אונקולוג שמתמחה בסוג הסרטן הספציפי הזה. האם גם במקרה הזה היית עונה שמה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לשני, והיית ממליץ לאותו אדם שיבדוק אולי אפשרות לפנות לרופא בהתמחות אחרת?
&nbsp
הבקשה שלי הייתה מספיק מפורטת לדעתי, לבדוק בגוגל על שיטת טיפול אחרת, לא יעזור לי באיתור מטפל מומלץ בשיטת EMDR.
&nbsp
אם עדיין לא ברור מה אני שואלת אז אנסה להיות יותר ברורה: האם יש כאן מישהו שטופל ע"י מטפל EMDR באזור גוש דן/הרצליה, והוא ממליץ על אותו מטפל/ת? אם כן, אשמח מאוד לקבל שם. תודה.

ladybug4NLP

Active member
טיפולים אלטרנטיביים הם לא כמו רפואה קונבנציאונלית

גם לסרטן xx ישלפעמים שמתאימה שיטה אחת או שניה או שלישית.
זה בהחלט תלוי מה מתאים לאדם ולמצב שלו וליכולת שלו לעבוד במסגרת שיטה מסויימת.
טראומה, סרטן חרדות או פוביה אפשר ל,
טפל במגוון שיטות שכולן טובות ומוצלחות.
את בקשת משהו שמבוסס על תנועות עיניים אז הבאתי שיטה מוצלחת מאד שמטפלת דרך תנועות עיניים בדיוק באותן בעיות/מצבים כמו emdr

וכמו שהבחור אמר לפקיד המכס בקשר לאוכל לצפורים : "ירצו - יאכלו"

מ י w ה י

New member
זה ממש לא מה שביקשתי

מה שביקשתי זו המלצה על מטפל EMDR באזור גוש דן/הרצליה. מה בין זה לבין להמליץ על שיטה אחרת ועוד בכלליות ולא על מטפל ספציפי - אין לי מושג.

אחדד

לא נהוג בפורום להמליץ על מטפלים משתי סיבות עיקריות
1- אנחנו לא מכירים אותך ואת לא אותנו, ולכן...
2- כל מערך השיקולים של המלצה על מטפל אינה רלוונטית.
&nbsp
דוגמה: אני מכירה את אותה מטפלת שאת לא רוצה. בשורה התחתונה היא מטפלת טובה ומנהלת מכון טוב אבל מסתבר שלא היה טוב עבורך -- אותו דבר עם כל מטפל. מישהו ימליץ כי הוא חושב שאותו מטפל הוא מטפל טוב (או שאותו מטפל חבר שלו והוא רוצה לקדם אותו, לכי תדעי) ועבורך בסופו של דבר זה יהיה לא טוב. למה? כי אין לנו שום דרך לדעת ולנבא הצלחות עבורך.
&nbsp
לכן בפורום לא ממליצים על מטפלים.
סיכויי ההחטאה שלנו גדולים במיוחד בגלל סיבה מספר 1
&nbsp
&nbsp

מ י w ה י

New member

אני אתעלם מהדברים הלא קשורים שכתבת, אבל יש משהו שחשוב לי להבהיר - אין לי מושג מאיפה הבאת "את מכירה את המטפלת שאת לא רוצה", אני לא מכירה אישית את טל קרויטרו, הבהרתי שאני מעוניינת בהמלצות מלבד המכון שלה מסיבותיי שלי (היא לא מטפלת בעצמה בכל מטופלי המכון, לידע כללי).
אם אין לך תשובה, עדיף פשוט לא לענות, ולא לענות באופן לא קשור ושחצני שכזה.
&nbsp

הלו?

לדומה. כתבתי לדוגמה.
&nbsp
*נגיד* שאני מכירה את המטפלת שאת לא רוצה וכו' וכו'.
&nbsp
בינתיים מי שמתעקש פה על תשובות שאומרים לך ביותר מדרך אחת ובלשון מנומסת שלא מקובל לתת פה - זו את.
אני סיימתי לנסות להסביר.
&nbsp
יום טוב לך ובהצלחה בחיפושייך. באמת זה לא פשוט למצוא מטפל.

הדברים שיעל כתבה קשורים בהחלט.

וזו התשובה הרגילה שאנחנו נותנים למי שמבקש בפורום המלצות.
יפה מצדה של יעל שטרחה לכתוב לך זאת.
לי כבר פשוט נמאס לכתוב כל פעם מחדש: שהמלצה זה דבר אינדיבידואלי, ולכן אין טעם לבקש המלצות בפורום.

למה רק לי זה נראה כמו

פרסום הפוך?

anyway...להמליץ בפורום... לא הכי מומלץ
הדרך הכי טובה למצוא מטפל זה מפה לאוזן... חבר ממליץ לחבר או משהו כזה

בהצלחה (אם זה אמיתי)

מ י w ה י

New member

תגובה מאוד עלובה. את מוזמנת לעשות חיפוש על הכינוי שלי ולראות שכתבתי בפורום בעבר וביקשתי ייעוץ.
לצערי, או שלא לצערי, לא ידוע לי על אנשים מקרב מכריי שהיו זקוקים לטיפול שכזה, וזה לא מסוג הדברים שכותבים בפייסבוק. הבנתי באיחור שזו הייתה טעות לכתוב כאן, אבל להאשים אותי בפרסום זה באמת עלוב. אפשר לשאול למה את מי שהמליצה לי על שיטת טיפול אחרת באופן לא קשור בעליל לא האשמת בפרסום?

אפשר לדעת למה ** דווקא**

לא המכון שלה?
יכולת להגיד שאתה לא מעוניין בEMDR מבלי להזכיר את שמה ואת המכון שלה..
למה חשדתי? כי שמה ושיטת טיפול הזו הוזכר פה יותר פעמים משאוכל לספור על 2 ידיים ושתי רגליים.. ובצורה די אגרסיבית ..
ידוע שגם פרסום "יעני" שלילי הוא פרסום לכל דבר ועיניין.

מ י w ה י

New member
הייתי עונה לך

אבל זה נראה לי דיי מיותר לאור העובדה שאת כנראה לא ממש טורחת לקרוא, אם חשבת שהודעה שנכתבה ע"י מישהי בכינוי "מישהי" נכתבה ע"י גבר.
והעובדה שהזכרתי את שם המכון, הוא כדי שלא ימליצו עליו, כפי שבדרך כלל קורה וכמו שאת בעצמך ציינת.

למעלה