emblaze

theAMP

New member
emblaze

להקת emblaze החיפאים (בעיקר) יקליטו בקרב דיסק בשבדיה, ובאחד מהשירים יופיע הבחור המלבב הזה מ at the gates. סחטיין. לצערם, לעומת זאת, סטינג לא אישר להם לשים את הקאבד המצוין ל mad about you בדיסק שלהם...

gregovihs

New member
מי אלה לעזאזל ?

ואתה מתכוון לתומאס ? (שהיה בארץ לפני שנתיים) Greg, חיפאי שלא מכיר

theAMP

New member
כן, אליו...

וסליחה על הבורות, פשוט אף פעם לא יצא לי להתעמק יותר מדי ב ath the gates, למרות שקיבלתי המלצות חוזרות ונשנות. אם אתה רוצה אתה יכול להמליף לי על אלבום, ואז אחכים. ואימבלייז הם להקה שמבוססת על arafel אם אני לא טועה. פשוט עם סולן (ישי) וגיטריסט (מתן מלהקת בצפר) אחר.

ההמלצה מתבקשת

Slaughter Of The Soul כמובן. זה האלבום להתחיל ממנו עם אט דה גייטס, תוריד ממנו את שיר הנושא או את Suicide Nation בשביל לבדוק אם הוא לטעמך.

barakas

New member
כן דיסק ענק

ואם אהבת את at the gates אני ממליץ על להקה שאימצה את הסגנון שלהם soilworks

theAMP

New member
לגבי דברים שאני לא מכיר

אני מעדיף אלבומים שלמים על גבי שירים אז רשמתי לפני slaughter of the soul תודה לכם.

Nomaed Dominus

New member
ARAFEL? I DONT THINK SO

בתור מישהו שמכיר את חברי ARAFEL (וגם את חברי העבר שלהם) באופן אישי, ממש ממש לא נראה לי שזה קשור אליהם איכשהו... :) אני לא מכיר את EMBLAZE, אבל נשמע מוכר משהו... אבל מה שבטוח, לא ARAFEL

a_duck

New member
עזאזל...

אם הם מבוססים על עזאזל אני לא רוצה לשמוע אותם...

Blessed By Gore

New member
דווקא נשמעים די טוב, אני אשלח לך..

בכל אופן, לפי מה שאני הבנתי..זה עזאזל בלי אסף עינב...ובתוספת..ישי או משהו כזה...בלה

theAMP

New member
לא, אתה טועה

מתן הוא לא הסולן של להקת בצפר... זה אביטל (שאגב מתפקד גם כגיטריסט להקת הפרברים רפיוג´יז) מתן הוא גם הגיטריסט של בצפר

Sham 69

New member
לא ..

מתן זה הבן אדם עם הראסטות החומות .. אני בטוח שזה הוא לא זוכר איך קוראים לגיטריסט .. אבל מתן זה הסולן וכשהוא יתחבר ל ICQ אני אשאל אותו אם הוא הסולן או לא .. למרות שזה סתם דפוק לשאול אותו

theAMP

New member
תשמע...

אני מכיר את מתן כהן מבצפר כבר 12 שנים... תאמין לי שאני יודע מיהו. את אביטל אני מכיר גם מספיק זמן, הוא חבר בלהקה שלי, והוא אחד החברים היותר טובים שלי. תעשה לי טובה... לפחות פה תן לי קרדיט שאני יודע על מה אני מדבר... אוקיי?

למעלה