שי 2K1

New member
[email protected]

באתר האדיר harrypotter.co.il אפשר עכשיו לקבל חינם אי-מל עם סיומת של @harrypotter.co.il -ולמה כדאי להיכנס לאתר ולהשיג כתובת כזו? 1-מכוון שהשירות חדש מעטים נירשמו לו, מה שאומר שתוכלו לקבל אי-מל כפי שתירצו! 2-כל מעריץ ``הארי פוטר`` חייב סיומת כזאת! וכן-מהיום אפשר לישלוח לי אי-מלים גם לכתובת: [email protected]

Rincewind

New member
והנה כמה סיבות למה לא כדאי:

1. האתר harrypotter.co.il גנוב ומועתק מילה במילה מהאתר המקורי, harrypotternet.co.il. 2. בכדי להירשם לשם, אתם נדרשים לחשוף פרטים אישיים רבים שיכולים להיות מנוצלים לרעה בעתיד, כמו טלפון וכתובת.

שי 2K1

New member
טעות-

1-לא חייבים לחשוף פרטים אישיים וסיסמא אפשר לשנות. 2-איך אתה יודע שהם גנבו את האתר? אף אחד לא יודע מה קרה שם... יכול להיות שהכל היה אשמת יוצרי האתר!

Rincewind

New member
אני יודע בדיוק מה קרה שם

אני מכיר אישית את בעלי האתרים. האתר המקורי שכן בכתובת run.to/potter. הבעלים של הכתובת harrypotter.co.il הציעו לו הצעה לשתף את האתר שלו עם שלהם, ואחרי שהוא הסכים, הם פשוט העתיקו לו את כל האתר וניתקו איתו את הקשר. עכשיו הוא העלה את האתר שלו חזרה אל harrypotternet.co.il. שימו לב גם, שכל עדכון עולה קודם אליו, ורק אח``כ מועתק אל harrypotter.co.il. שמעו לי, אל תיכנסו לharrypotter.co.il. עכשיו יש להם מחסור בתכנים, אחרי שהם העתיקו לגמרי את האתר והם נאלצים להעתיק עדכונים, אז הם גם פנו אלי ורוצים ליצור שיתוף פעולה עם הוגוורטס אקספרס (שהוא שלי). תיזהרו מהם! דביר

Tinky

New member
וואו!!!

האתרים............פשוט..............זהים!!!!!! הם אותו הדבר! רק שהארי פוטר נט יותר מעודכן.............

Tinky

New member
וואו!!!

האתרים............פשוט..............זהים!!!!!! הם אותו הדבר! רק שהארי פוטר נט יותר מעודכן.............

שי 2K1

New member
אם אתה אומר...

אם אתה אומר-אז כנריאה שאתה צודק...אבל אתה לא צודק בקטע של ``הם עדיין ממשיכים להעתיק מהם``...זה לא נכון...ואומנם harrypotter.co.il הם גנבים (כניראה) -אבל האתר שלהם הרבה יותר טוב!

שי 2K1

New member
טעות שלי...

יש לי טעות-נכנסתי ל-harrypotter.co.il אחרי שכתבתי את התגובה כדאי לתהות על כל עניין העתקה-ואתה צודק! אתמול harrypotternet עידכנו את האתר-וכבר היום הכל מועתק! מיסתבר שטעיתי כל הזמן! אותי-לא תיראו יותר ב-harrypotter.co.il !

Hermione

New member
הולי שיט!

נכנסתי לHarrypotternet.co.il וגם לHarrypotter.co.il והם נראים בול אותו הדבר! בחיי! אפילו הכתוביות הקטנות שלמטה הן באותו הנוסח, שלא לדבר על הכותרת, התוכן והעיצוב! אפילו התמונות! משהו דפנטלי קרה בין שני האתרים האלה, כי צירוף מקרים זה לא יכול להיות...

למעלה