emailומאגר שמות

emega

New member
emailומאגר שמות

אתחיל בכך, שהחיפוש בפורום לא עבד. קיבלתי הודעת שגיאה שארעה תקלה. אז לא נותר לי אלא לשאול, אולי זה כבר נשאל. כתבתי בסיס נתונים ב VB ששולח את כל המידע לקובץ נתונים של אקסס. נניח רשימה של שמות עם טלפון כתובת וכדומה. אני מעוניין להוסיף שדה דואר אלקטרוני. אבל לא סתם. אני מעוניין שלחיצה על השדה הזה תקפיץ את תוכנת הדואר ותאפשר משלוח דואר אלקטרוני, או לחילפין ליצור טופס חדש, למשלוח דואר אלקטרוני לכל הנמענים במאגר. שהתוכנה תעבור על כל הרשימה ותשלח דואר. תודה רבה.

ארזירון

New member
לי החיפוש עובד יופי....

אבל אני לא יודע מה ניסית לחפש....אולי זה קשור
אני לא כל כך יודע איך יצרת בסיס נתונים ב-VB, כי VB היא לא בסיס נתונים או מנוע של בסיס נתונים.....אבל...... אם אתה רוצה שדה על טופס ב-VB שיהיה קישור לאימייל אתה צריך לתפעל אותו לבד....קרי לשנות את הפונט לצבע כחול, לשים במאפיין של הסמן את הסמן של יד כדי שזה ידמה לינק, ובארוע של click לכתוב את הקוד שיבצע את מה שאתה רוצה, למשל יפתח את אפליקציית ברירת המחדל לטיפול בדוא"ל וליצור פריט חדש..... (לא מסובך כמו שזה נשמע אם משתמשים בפונקציה הנכונה - ShellExecute) השאלה השניה שלך בקשר למשלוח דוא"ל לכל הנמענים במאגר - זה ענין של לעבור אחד אחד על כל רשומה וליצור פריט דו"אל, או ליצור פריט אחד ואז לעבור על המאגר ולשים את כולם ב-TO או ב-CC.....

emega

New member
תודה רבה אני אנסה

למרות שעדיין לא ניסיתי את הפונקציה ShellExecute.

למעלה