ema

edi6011

New member
ema

כמו שאתם רואים עדיין לא הצלחתי לפתור את בעיית השיער בכל אופן אני מאוד מעוניין לקבל הערות בונות

אתה יכול להעלות wire?

יש לך עוד הרבה לתקן לפני השיער. ברמה האנטומית צריך לתקן את הצוואר את השיניים. נראה כאילו חסר לך edge loop בשפתיים והם מסתיימות בורטקס אחד. גם את הריסים הייתי ממדל מחדש. באופן כללי נראה כאילו אתה מנסה לעשות בחורה די גברית שסובלת מבעיות בבלוטת התריס (רזון ועיניים בולטות), לא ברור הכיוון המידולי. ברמת הטקסטורה, אז הטקסטורות של הבדים נראות בסדר בסך הכל, הייתי משנה את הבאמפ באזור הצווארון. כל השאר צריך לתקן. העור נראה כאילו הוא צריך דרמטולוג דחוף. תוריד את הבאמפ, תשנה את הספקיולר להרבה יותר עדין ותוריד סטורציה. טקסטורת השפתיים לא נראית טוב ולא יושבת טוב, כנ"ל הגבות. היה אולי שווה לנסות ליצור תאורה דרמטית יותר.

eldarinn

New member
עבודה מעניינת

אני לא יודע אם זו היתה הכוונה מראש או שככה זה יצא אבל אין ספק שיש פה טון יותר ארטיסטי מאשר ריאליסטי וזה יפה גם ככה. השיער יצא לך למעשה משטח אלא אם לא הבנתי נכון והיה כדאי אולי ללמוד את הנושא של חלקיקים (PARTICLES) בשביל לנסות סגנון אחר. הטקסטורות חזקות מדי אבל מענינות. אהבתי גם את הטקסטורה של הכובע למרות שנראה לי שדי נמרח לך בחלק המרכזי ושווה לתת על זה את הדעת.

למעלה