ema

noam korem

New member
ema

כריסטינה מועמדת לפרס או שתיים(תסלחו לי אם אני טועה כן..) מה אתם אומרים היא תגיע או לא? והאם יש לה סיכוי לזכות באמן השנה?(לפי דעתי הסיכויים קלושים..=[[)

לא...ולא...

היא מועמדת לפרס אחד-סולו שממש אין לה סיכוי לזכות(ואם היא זוכה אז לדעתי לא מגיעה לה כי היא לא עשתה שום דבר גדול השנה ולא באמת הצליחה) וברור שהיא לא תגיע, שנה שעברה כשהיא זכתה היא לא הגיעה...וחוץ מזה היא בהריון אז לא נראה לי..

ומה כל השאר עשו?

כל שאר המועמדים עשו באמת משהו גדול? לא ממש לא לדעתי מגיע לה מאוד לזכות,למרות שהסיכוים באמת נמוכים

תעשי לי טובה...

כל שיר שג'סטין הוציא השנה היה ל-ה-י-ט..לריהאנה היה את אמברלה שהיה פשוט ענק וגם SUAD וDSTM דיי הצליחו באירופה, יש שם גם את מיקה שהוא דיי גדול באירופה...לדעתי זה בהחלט רק בין ג'סטין וריהאנה(רוב הסיכויים ג'סטין לוקח) אם הייתי צריכה לסדר את זה זה היה ככה:(למי שיש יותר סיכוי-לא מי שאני רוצה שיזכה) 1.ג'סטין 2.ריהאנה 3.מיקה 4.נלי 5.אבריל 6.כריסטינה

2Dirrty4U

New member
../images/Emo45.gif

לכריסטינה אין בכלל סיכויי נגד ג'סטין.... כי כריסטינה לא עתשה הרבה השנה.. בעצם היא בכלל לא עשתה כלום (חוץ מלסיים עם סיבוב ההופעות).. אבל עדיין זה נחמד לחשוב שמרשימה של איזה 100 זמרים בחרו רק שש, וכריסטינה ביניהם

Baby Jane

New member
../images/Emo221.gifצודקת לצערי אבל...

היחיד שמתחרה איתה הוא ג'סטין, כל השאר זמרים מתחילים שלא מגיעים לה לכף רגל, ובקושי יודעים מזה שיר. רק בגלל שהם חדשים וצעירים יש להם את הסיכויים שם. מ שכן הלהיטים של ג'סטין יותר הצליחו השנה משל כריסטינה
. אז לו כן מגיע

למעלה