Elvis Rar Real Video & Audio

כל הסרטים כולל Real Video Trailer

REAL Video TRAILER כרגע אין אפשרות גישה בגלל עידכון הלינק יגיע לקישורים - כדיי לעקוב (גם אני)

שירים להשמעה גם בגרסאות ניסוי

שירים שנתן לשמוע - רוב השירים בגירסאות ניסוי ורובם לא מוכרות אלה רק באוספים מיוחדים. אחרי לחיצה על הקישור, פשוט ללחוץ על PLAY

לשים ../images/Emo23.gif

נתן לבחור בבחירה הראשונה - ההשמעות של החודש - Import Album Of The Month נראה לי שזה מתעדכן. לחדשים שלא מכירים את השירים של אלביס ממליץ להכנס קודם לבחירה השניה - The Best Of The Rest לשים לב שההופעות בבחירה השניה הוא בין 1976 ל 1977 בשנים שאלביס ממש נשמע ממש "גמור" באיחות ההופעות שהוא נותן. אבל איך שלא נשמע אלביס נתן את הנשמה עד יום מותו

זה מה שיש שם

מתוך תוכנית '68 Special COMEBACK שלוש קליפים לפחות Suspicious Minds ו Aloha Special Burning Love ב 1973 ועוד Hound Dog" / "All Shook Up" ואחרים השיר החביב עלי - Can't Help Falling In Love

Old Times They Are Not Forgotten

להאזנה הופעה מעל שעה שנערך ב - Alabama, Monday, August 30, 1976, 8:30 p.m בקישורים חפשו Real Video & Audio תמצאו המון הופעות להזנה ולצפיה חוו אחר כך את דעתכם אמיר כ-נ-י-ס-ה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מעולה - קישור מקסים

טומי קינג הוא הכפיל הכי קרוב למקור שאי פעם ראיתי ונדמה לי שזאת לא פעם ראשונה שאני רואה קטעים בכיכובו. אני חושבת שהוא אחד מהכפילים הכי מפורסמים של אלביס. את שאר קטעי האודיו/וידאו משום מה לא הצלחתי לראות/לשמוע, לא נפתח לי.

חבל שאת לא מצליחה ../images/Emo4.gif

לראות קיטעי אודיו עוד משהו לא מצליח לשמוע או לראות
ג'ני, את הקליפים את מצליחה

למעלה