Elvis ../images/Emo23.gif Meital
הייי...זוכרים אותי? שיניתי פשוט ת'שם משפחה שלי,כי טעיתי בו! חולה עליך אלביס שלי!!!!! ודרך אגב,הוא חי אצלי בחדר!!!! אז ככה,קוראים לי מיטל פרסלי,ואני בת 20 ואני מעריצה את אהובי (אלביס פרסלי שלי) מגיל 14 אני שומעת ת'שירים שלו כל היום 24 שעות! אם אנ'לא שומעת שיר אחד שלו לפחות ביום,אני משתגעת! הוא כמו סם בשבילי. יש לי את כל השירים שלו את כל ההופעות שלו! אני מטורפת עליו! אפילו ההורים שלי לא מבינים אותי! אני כל לילה פותחת ת'חלון לפני שאני הולכת לישון,ואני פשוט מדברת איתו.אם הייתי חיה בשנים שלו והוא היה מת,בטוח אבל בטוח שהייתי מתאבדת אחריו! אז כמו שהבנתם אני ה-מעריצה שלו! הכי גדולה שלו! כי אנ'לא מעריצה אותו רק בגלל שהוא חתיך וזמר משגע! גם בתור בן אדם,הוא היה בן אדם טוב,עוזר הרבה לאנשים מצחיק ומופרע ופראי ואהב לצחוק (כמוני!!) ויודע לשיר בצורה משגעת,שנוגעת לי בלב! ובטח שגם חתיך עד היום שהוא מת! יש כאלה שמעריצים אותו בגלל שהוא היה חתיך,אבל כשהוא התחיל להשמין ירדו ממנו,אז זה מראה שבן אדם לא יודע להעריך ושופט לפי מראה! אני לא ככה! הוא היה צריך להיות שלי! והוא לא היה מת! ב ט ו ח!!!!!! ואם אתם חושבים שכל אחת הייתה ועד עכשיו אומרת את זה! אז הן לא מתכוונות לזה כמו שאני מתכוונת! כל אחת הייתה רוצה ת'כסף שלו והייתה משוויצה רק שהיא עם אלביס,ולא הייתה דואגת לו! אני הייתי יכולה להיות חברה שלו וגם לפעמים האמא שלו! הוא עזר להרבה אנשים ואפ'חד לא העריך את מה שהוא עשה,ובטח לא עזרו לו גם! כשאמא שלו מתה הוא היה לבד שנתיים! ואפ'חד לא עזר לו! טוב..תכתבו לי! אוהבת אותכם!!!!!!!!!!!!!!! יאללה בה ביי! מקווה שנהנתם לקרוא! כתובות אינטרנט נילוות: האתר הכי משגע שיש!