Elvis At Sun

Elvis At Sun

בזמן שהייתי בת"א יצא לי לבקר בקניון. נכנסתי לטאואר רקורדס והבחנתי שוב באותו אלבום. "Elvis at sun" האמת שאני עד עכשיו לא מבין מה זה האלבום הזה? כאילו, זה Yearly years כזה? או שזה דמואים שהוקלטו? מי שרכש את האלבום ויודע, אני אשמח לקבל קצת מידע לגבי האלבום הזה.

האלבום הזה...

האלבום הזה מכיל את ההקלטות של אלביס בחברת SUN RECORDS בשנים 1954-1955 ! אלן מההקלטות הראשונות ביותר של המלך... קולו עדיין צעיר צעיר אבל יש את הקסם... ליאור

DORONUSH2

New member
יפה ליאור ואני אוסיף

שהאלבום הוא אוסף, אחד מאלה שאוהבי אלביס וותיקים לא צריכים, אבל למרות זאת אני רכשתי אותו בגלל ההקלטות, האיכות והעיצוב היפה של הדיסק. דורון

תודה, ככה חשבתי !

לא הבנתי את התגובה האחרונה - לא צריכי
ם ? עטיפת האלבום ממש הורסת
אבל גם חלק מהשירים מאוד נחמדים (כל עוד מתחברים לזה). מצאתי ברשת גם הקלטות שונות של טייקים.. זה נחמד כזה . יש את הטייק של "That's al right" וזה קצת שונה מהמקור. בכל מקרה, אלבום לא רע בכלל.

DORONUSH2

New member
"לא צריכים" הכוונה

היתה שהשירים כבר יצאו כל כך הרבה פעמים בכל כך הרבה מקומות, ולמעריצים וותיקים יש אותם כבר כמה וכמה פעמים. אבל שוב-למרות זאת השקעתי ורכשתי את הדיסק. דרך אגב-היכן ברשת אתה מחפש?

תגובה.

זה לא ממש אני חיפשתי, ניסו לשלוח לי כמה טייקים - לא הצליחו.
מצאתי באימיול הקלטת דמו של השיר "Thats all right". האמת שזה ממש נחמד ! אני מנסה להוריד עוד!

סבבצ'וק ! ../images/Emo45.gif

אגב, יש לי את הדיסק במחשב. אם מישהו רוצה את השירים משם מוזמן לכתוב לי למייל, ואני אשלח לו. יום טוב !

למעלה