elven nation - The Qualinesti

FiRePOweR

New member
elven nation - The Qualinesti

HELP : מצאתי השבוע את שני הספרים של elven nation הראשון והשני ספרים ממש מדהימים ! אבל כרגיל השלישי אין לי ואני יודע שקשה להשיג אותו ( אולי למשהוא יש אני מוכן להסתובב בארץ בשביל למצוא אותו) אז איפה סטהרד ? תן לי קיצור ארוך עמוס בספוילרים לשילישי בבקשה . פשוט :--------- קניתי היום 50 ספרים
של dragonlance and forgotten realms ויש הרבה ספרים שאני צריך לגשת אליהם . ניצול קטן : יש לי עכשיו איזה 13 ספרים למכירה לדוגמא את כל התאומים ועוד קצת tales .

Wing Chan

New member
יו

מהיכן השגת כלכך הרבה ספרים בכזה זמן קצר? =) איביי? ואנא ערוך רשימה של הספרים שאתה מוכר. אולי אהיה מעוניין. :)

FiRePOweR

New member
הרשימה

Brothres in arms Dragonlance Love and war Dragonlance The Dawning Of A New Age Dragonlance Legends - all three volumes Dragonlance Kender Gully dwarves and Gnomes Dragonlance The night parade Forgotten relams The cleric quintet Forgotten relams יש לי את כל החמישה של cleric quintet כי קניתי את ה collectors edition . אולי קצת ספולירים לשילישי של elven nation ? . ושאלה קטנה - בן כמה היה sithel שהוא מת ?

strahd

New member
כדאי לחכות

בסוף השנה או השנה הבאה יוצאים מחדש כל טרילוגיית ממלכות האלפים ותוכל לקרוא את הסוף.

אהה... הצילו!

א. מאיפה קנית? ב. כמה זה עלה? מאיפה היה לך את הכסף? כמה תוכניות חיסכון היית צריך לשבור? ג. מתי אתה מתכנן לקרוא את הכל?

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אממ... לי יש את כל הסידרה

מהוצאה ראשונה... אחלה סידרה. אחת הטובות ברומח חבל שאני אתמצת לך את זה כי זה יהרוס לך את כל הספר...

python 4

New member
מצאתי באיביי

את כל הטרילוגיה ב- 18$ (מוגדר כ- good condition) או ב- 35$ עבור mint, כלומר חדש לגמרי. אלו המחירים של buy it now, כלומר לקנות את זה עכשיו בלי מכירה פומבית. כרגע המחירים במכירה הפומבית הם 5$ ו- 15$ בהתאמה. 18$ זה בהחלט לא בשמיים עבור הטרילוגיה המעולה הזו.

NJS

New member
אולי אני מעוניין בכמה

באיזו עיר אתה גר?

FiRePOweR

New member
סדרה מצוינת ה elven

אין לי בעיה לקרוא ספוילרים יש לי כל כך הרבה ספרים חדשים שיקח לי הרבה זמן עד שני אגיע להשיג את השלישי . ויש כאן מישהוא שקרא את השלישיה של ה dwarf nation ? האם זה גם סדרה טובה ( יש לי את השלישי או השני בהשג יד ) למי ששאל אני מראשון אם מישהוא צריך לשלוח email [email protected]

NJS

New member
איזה נאחס

אתה מגיע לפעמים לאזור השרון?

למעלה