ELP באוזן השלישית

ThirdEar

New member
ELP באוזן השלישית

אנחנו שמחים לבשר כי הגיע אלינו הישר מאנגליה, הדיוידי החדש והמאץ` אנטיסיפייטד של אחד מהרכבי הפרוג הטובים בהיסטוריה - אמרסון לייק אנד פאלמר. הדיוידי, Beyond The Beginning, כולל שני דיסקים בהם מתועדות הקלטות מהופעות שונות (מילאן, טוקיו, בריסל, אייל אוף וויט) בין השנים 70-78, רובן רואות אור לראשונה במהרז מהודר זה. כמו כן כלולים : חזרות של ההרכב, ראיון עם בוב מוג, קליפ של הנייס, ארתור ראשון וקינג קרימזון, הופעה מלאה בקליפורניה 1974 ודקומנטרי בן שעה על ההרכב. אנחנו מדברים על יותר מארבע שעות של אמרסון לייק ופאלמר! מחיר הדיויד הוא 199 ש"ח, והוא מומלץ בחום! יש להשיג באוזן השלישית, קינג ג`ורג` 48 ת"א.

MajorWinters

New member
נצל"ש - אנגלאגארד

אני מצטרף למשלוח של חברים עם כרטיס אשראי. אנחנו מזמינים מאמזון. אני וצה משהו שאין בארץ. שווה לשלם 135 שח (30 דולר) - על היבריס של אנגלאגארד? אם לא (כי לא שווה), מה אי אפשר להשיג פה בהולילנד, ששווה להצטרף לעסק הזה?

cut2

New member
לדעתי לא

זה מחיר מופקע לחלוטין, ועם כל הכבוד לאנגלאגארד (אם יש לך; לי אין יותר מדי), זה ממש לא הגיוני לשלם מחיר כזה (כפול) על אלבום רגיל (לא כפול). פשוט לא.

HelterSkelter1

New member
אפילוג עלה לי, בהזמנה משוודיה

23$, ישירות מהלייבל שמוציא את האלבום. לדעתי שווה לחכות שיהיה את האלבום פה. אגב, כמה הוא עולה לא כולל משלוח?

MajorWinters

New member
30 דולר ללא משלוח../images/Emo10.gif

אמזון זה יקר. מצד שני, החברים מזמינים משם, ולי אין כרטיס אשראי... אז יאללה. ויתרתי. יש המלצות?

מורנא007

New member
MajorWinters ידידי

קח בחשבון שה- DVD הזול הוא בפורמט NTSC, איזור 1, כפי שברייטמן הסביר בפורום בנענע.

מורנא007

New member
טעות שלי

התבלבלתי, חשבתי שמדברים על DVD של ELP, ודיברנו על היבריס.

אלבום ממצצווייןן-מחיר גבוה מידיי לא

לקנות,תתאפק קצת זה בסוף יגיע לארץ."בקצת אחרת" הזמינו אותו מזמן-בסוף הוא יגיע,אין סיבה לשלם מחיר כזה על דיסק-ויהיה הדיסק הטוב בעולם.

MajorWinters

New member
בקרוב...

לפני חצי שנה בערך, נרשמתי בקצת אחרת לאלבום, והייתי בערך ה46 ברשימה... לפי מה שהבנתי האלבום פשוט Out of Print ואפילו בשוודיה לא מצאו לי אותו.

טוב שיקול שלך בן אדם אם אתה כל כך

חם על הדיסק הזה אז תקנה אותו.מה שבטוח אתה כל כך תהנה מהדיסק שלא יפריע לך המחיר.

HelterSkelter1

New member
הנה לכם דיסק שבאמת קשה למצוא

(כהמשך לת'רד הקודם): ProjeKct One - Live At The Jazz Cafe מ1998. זוהי הופעה חיה של אחד מהפרוייקטים של קרימזון. היה לי אותו פעם על המחשב, וממה שזכור לי זה אלבום מעולה, מלא אילתורים כבדים ואפלים, עם ביצועים מעולים. אני מחפש אותו כבר הרבה זמן... אז אם מישהו יודע...

יש לי אותו וגם את השאר,הם הוציאו

ארבעה חלקים וכולם טובים,אבל אתה צודק הראשון הכי טוב.אכן קשה למצוא אותו(וגם את השאר)כיום.בעבר כולם היו באוזן השלישית-לא עוד. ב"קצת אחרת" עשו הזמנה גדולה מהלייבל של פריפ(שקנה את כל הזכיות על קרימזון),אני מקווה שהפרויקט הזה יהיה בפנים(או כל הארבעה).

HelterSkelter1

New member
יש חלק מהקטעים ב Boxset

של הפרוג'קטס, אבל אני מעוניין רק בדיסק הספציפי הזה.

שימו לב, יש שתי מהדורות

הגרסה הבריטית שמוכרים ב`אוזן` יצאה לאור ראשונה, והמחיר שלה יחסית גבוה. היא מתאימה לישראל מכיוון שהיא בשיטת PAL האירופאית. בעוד עשרה ימים יוצאת לאור הגרסה האמריקנית של הדיוידי, והיא נמכרת באמזון (דוט-קום) במחיר של 19 דולר, שזה אומר 85 שקל בלבד, בלי משלוח. השיטה של המהדורה הזאת היא "אזור 1" שזה אומר NTSC. למי שיש מולטי-זון זה ממש לא משנה. ממליץ להשיג את הגרסה האמריקנית המוזלת, ולא לשלם 200 שקל סתם כך. כמובן שיותר נחמד לקנות בחנות מקומית, אבל המחיר ב`אוזן` יקר מדי לדעתי.

RamiSun

New member
תמיד אפשר לסמוך על סיוע אמריקאי...

אני אחכה לאמריקאים.... ואני מאנשי המולטי זון...יש עוד בארץ מישהו שאין לו מולטי אגב?

למעלה