elle e`tait si jolie

elle e`tait si jolie

elle e`tait si jolie que je n`osais l`aimer elle e`tait si jolie je ne peux l`oublie elle e`tait trop jolie quand le rent l`emmenait elle fuyait rarie et le vent me disait Alain Berriere 1 9 6 3

מצוטטת

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

ושוב נצאה אל הדרך, יד ביד לדרך, וגם אם ארוכה הדרך, ורבה הדרך, הן כוחנו עוד רב..... סופ"ש כאן היידה למטבח

בוקר אור

אני רוצה לשמוע ולראות קליפ של אלטון שר נר ברוח לאישה מרלין ולנסיכה דיאנה ולהזכר בקונצרט המופלא שלו בקפריסין זה מה שאני רוצה! שבתשלום הרבה חיבוקבוקים ונישקוקיות תרגישו.... בשבילמה אנחנו פה
אם לא בשביל להרגיש!

ככה זה מתחיל ../images/Emo46.gif

קודם כל, כל אחד והמחשב שלו אחר כך כל אחד והויברטור שלו בסוף כל אחד והמברשת שיניים שלו בעל האוצר קורא להצבעה בעד אי היפרדות לשניה

מצוטטת

New member
../images/Emo88.gif

זה החובה של ה- must {שלא יהיה
בזוקה} שאפ'חד לא יוזיז לי תשמיכית נו3ות יש איזה שידרוג של פרווה נוסף כומו זה, גם לכרובית?

כרובית../images/Emo99.gif

אנחנו מכינים הערב... מבשלת הפלח(ר)ים מפרקת מניחה בשימת לב דקדקניתת בתבניתLOL ממיסה 50 גרם מרגרינה בטעם חמאה מורידה מהאש מוסיפה 3 כפות קמח 1 כוס חלב חצי קרם פרשקשה להשגה חחח או שמנת לבישול חצי כפית מלח מעט פלפל לבן חצי כוס גבינ"צ (אפשר יותר) לפזר מלמעלה פרוריי לחם וחתיכות מרגרינה בטעם חמאה י א מ י ! לא יבוא לך להכין בואי לפה. מבטיחהלך שבת של שלומים חיבוקים נישוקים חרמונים ושאר ירקרקות נוסח קוריאה(חוצ מהכרובית PO ) אה ועם כמעט כל הילדים אחת מורעלת נשארה בבסיס|אווירון| שב"ש

קטי30

New member
../images/Emo99.gifאיזה מRאה מ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif=מלבלב

אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מופRעית שלי וקRחנָה שלך תענוג לעיניים
שבת מלאה באור ואהבה לכם זוג יקר ואהוב

../images/Emo126.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo79.gif

יש לכם שאלות על מיסוי בארה"ב? פורום עוברים לארצות הברית מארח הערב (23:00 שעון ישראל, 16:00 שעון החוף המזרחי ו-13:00 לפי שעון החוף המערבי) את נתן שחורי, שייתן סיוע ומענה לשאלות בענייני מס ארה"ב-ישראל. שאלו עוד עכשיו את כל מה שרציתם לדעת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=456&msgid=94427113 (
שרשור שאלות לשומרי השבת יפתח בפורום בנפרד)
אוהבים לכתוב
יש לכם אח/ות
בואו לכתוב מאמר בנושא יחסי אחים/ות בפורום אחים ואחיות ואולי תזכו בפרס נחמד במיוחד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=94316634 סופשבוע רגוע

וגם אני מזמן לא שמתי ../images/Emo79.gif

והפעם של להקה מיוחדת (וחדשה יחסית) ה Gorillaz שהקליפים הכלכך מיוחדים שלהם תמיד יוצרים אצלי איזה רגש או מחשבה בלתי מוכרת או מוסברת הנה קבלו אחד

מצוטטת

New member
../images/Emo178.gif

בחיי 'לוהים זה גוCל בסיכונית לחשוף לדימיונית ש'לי ככה, לשילוב קטלני שכזה.....
של"איימים" זה מריץ לתאים א3לי..... על אחריותך..........!!!!!!!

למעלה