Elite force 2 בחמור...

TOMPARIS

New member
../images/Emo7.gifמעצבן דרך החמור

יש רק 4-5 מקורות שיש להם את כל הקובץ של תקליטור 2 ואלפים עם חלקים קטנים שרוצים ממך את שני המגה שהשגת.

universe

New member
לא קשור, אבל איך צורבים קובץ bin?

למה מהאתר לא מעביר קישורים לאמיול ולכן לא מעביר קישור לקובץ של הcue. והאמיול מוצא רק את הbin שירדו. יש פתרון?

Chakotay

New member
בלי בעיה

ככה קובץ קיו נראה: FILE "פה תכתבי את שם הקבץ המלא של קובץ הבין" BINARY TRACK 01 MODE1/2352 FLAGS DCP INDEX 01 00:00:00 תעשי את זה בכתבן ותשמרי את זה כ קובץ cue באותו תיקייה שה bin נמצא.

TOMPARIS

New member
השגתי צרבתי התקנתי אך....

הם עשו שיהיה בעיות להכנס למצב מרובה המשתתפים אצל השרתים שלהם. :( :(:( נ.ב בסטארגייט יהיה מחר משיהו שתזהו אותו מאחד הסרטים של מס"ב

universe

New member
הסבר...../images/Emo163.gif

הודעתי לפני מתיחסת לנושא לא חוקי ולכן לא היתה להישלח בכלל, ונשלחה בטעות. (לחצתי על שלח ואז קלטתי ששאלתי משו לא חוקי. מהר סגרתי את חלון האקספלורר כדי להפריע בתהליך שליחת ההודעה. לצערי לא חזרתי לפורום לבדוק אם נשלח או לא, ומסתבר שכן.) אז סורי על השאלה ושChakotay ענה לי, לוקחת את האחרויות עלי. בכל אופן תודה רבה, למרות שלא הבנתי איך לעשות את זה.

universe

New member
בעצם לא הבנתי מה הסברת אבל...

עשיתי משו יותר טוב, המרתיי מbin לiso ומשם הדרך סלולה ופשוטה
, ולא צריך שום cue.

TOMPARIS

New member
שימוש בcue

משתמשים בcue בתוכנת צריבה של נירו על מנת לצרוב תמונת תקליטור bin שני הקבצים צריכים להיות באותו תיקיה ופותחים בנירו burn image ובוחרים את הcue המתאים

universe

New member
נכון , אני יודעת את זה, אבל.....

הבעייה שלא מקשר לי הורדות מהאתר ההוא לאמיול ולכן נאלצת לעשות חיפוש ידני. וזה מוצא לי רק את הbin ולא הcue.נרו לא צורב לי bin אלא רק iso, ולכן המרתי עם winiso. ואיני מתכוונת יותר לדון בנושא כי הצלחתי לפתור את הבעייה, וזה לא חוקי וממש לא בא לי לקבל הערה/אזהרה או שירחיקו/יחסמו אותי
.

Chakotay

New member
תסתכלי טוב בפורום

חצי מההודעות פה הם על הורדות "ודברים לא חוקיים"

Lu Tze

New member
חוץ מזה, לדבר על צריבת דיסקים זה

בסדר כל עוד לא אומרים מה צורבים.

TUVIX

New member
הנה