Eleni Foureira-Sto Theo Me Paei (Golden Boy Greece Version)

סטילהוק

New member
Eleni Foureira-Sto Theo Me Paei (Golden Boy Greece Version)

מכיוון שבהודעה הקודמת שהעלתי לגבי הגירסה היוונית הזאת של Eleni Foureira הזמרת היוונית שמייצגת השנה דווקא את שכנתה קפריסין, לשיר הישראלי Golden Boy של נדב גדג' שייצג את ישראל איתו בתחרות האירוויזיון בווינה בשנת 2015, קיבלתי תגובות שהתייחסו לטפל במקום לעיקר, קרי לגירסה היוונית של השיר ומה חושבים עליה, אני מעלה אותו שוב לפורום ואשמח אם הפעם תתייחסו לעיקר ולא לטפל, קרי לשיר עצמו ומה דעתכם לגביו בכלל וביחס למקור הישראלי של גדג'.

זיכרו, מדובר בזמרת המשתתפת השנה בתחרות האירוויזיון בליסבון.

tajci

New member
התייחסות לעיקר

לא אהבתי.
אולי בעיקר בגלל שאני רגיל לגרסה של נדב.
אבל משהוא בביצוע שלה לא מסתדר לי. היא אחת הפייבוריטיות שלי השנה ואני חולה על השפה היוונית(למרות שהייתי מעדיף שהלנה תשיר את השיר).
מרגיש ממש כמו שני שירים שחיברו בינהם(בגרסה של נדב זה פחות בולט), הלני רוקדת יפה אבל משהוא לא עובר בקליפ ובהגשה, חלקים ממנו נראים כמו פרסומת למשקה(תפוזינה סטייל), הכל בו מרגיש מלאכותי. מעניין אם השיר הצליח ביוון, אני בספק. חסר בקליפ/ בביצוע רגש וערך מוסף.

סטילהוק

New member
השיר הזה בביצועה הפך בשנת 2015 ללהיט ענק ביוון

למעשה זה הסינגל האחרון שלה שצעד במצעדים ביוון.
והסיבה שחלקים מהקליפ נראים כמו פרסומת למשקה, זה בגלל שהיא שרה אותו לראשונה במסגרת MAD Video Music Awards שנערך באותה שנה בחסות קוקה קולה.

trilliane

Well-known member
מנהל
איך אין לי כבר כוח לשירה הגונחת/נאנחת הזאת... (בהתחלה)

כל חקייניות בריטני/כריסטינה וכו', חלאס, אתן לא הן, וזה כבר לא באופנה. צאו מזה, זה לא מרשים אף אחד
. רוב השיר חביב, נשמע לי קצת כמו גרסת קריוקי כי הם שמרו על אותו עיבוד כמעט אחד לאחד... אני רק תוהה מה המילים שהיא שרה. הביצוע הבינוני הזה סוחב כי הלחן והעיבוד חזקים; גורם לי לחשוב (שוב) שהשיר היה צריך להגיע גבוה יותר. סחתיין על מדלי והתמלוגים. הוא איש מקצוע מיומן שיודע את מלאכתו ואני מפרגנת לו.

למעלה