Electric Light Orchestra

tabac

New member
Electric Light Orchestra

מה אתם אומרים על הדיסק שלהם discovery? שמעתי את אלדורדו ומאוד מאוד אהבתי ואז הלכתי לחנות ראיתי את הדסק הזה והעטיפה היתה מעניינת ומוכרת אז קניתי לאחר שמיעה ראשון אני לא ממש מרוצה לא שמתי לב לשם של הדיסק שמתיחס לדיסקו וזה נישמע דיי דיסקו בעיניי אז מה אתם אומרים?

Barmelai

New member
נכון, דיסקברי אלבום חלש

ובו התמקד ג'ף לין יותר באפקטים מאשר במוסיקה. לאחר האלבום הזה הפסקתי לשמוע את ELO. האלבום המומלץ מהתקופה המאוחרת יחסית בשנות השבעים של ELO הוא OUT OF THE BLUE, תקליט כפול ומהנה ביותר, קליל ויפהפה. מתקופת אלדורדו שאהבת (ובצדק) קנה ללא הסוס את ON THE THIRD DAY שיצא ממש בימים אלה בגירסת רימאסטר. ואת ה BBC LIVE שהוא נהדר בפני עצמו.

tabac

New member
אז מה אתם אומרים??

שיש שירים יפים באלבום הזה?? או שהוא כולו דיסקו מעצבן או שיש בו גם מהרוק היפה הקודם שהכרתי של אי אל או.??

LEATHER REBEL

New member
יש כאן טעות בתפיסה

אז מה, אתה תלך לכל אורך הדרך לפי דעתם של אחרים בפורום? אולי הגיע הזמן לפתח דעה משלך? אתה אוהב את השירים באותו אלבום? אם כן, אז מה משנה דעתו של מישהו אחר?

Barmelai

New member
הרי כבר קנית אותו, לא?

אתה לא זקוק לא להמלצות ולא לאזהרות. אם הדיסק כבר אצלך תחרוש עליו קצת. קיבוצניק של פעם ממליץ עליו וגם שיתף פה שזה אחד משני התקליטים ששינו את חייו. תן לו צ'אנס, הוא עושה אפקטים ישר מהלב.

tabac

New member
בידיוק מה שרציתי לישמוע

אני יודע שיש לי אותוו אבל רק רציתי ליראות אם יש אנשים שאומרים שזהה דיסקק מעולה כי ראיתי בעיקר שהוא לא משהו זה נתן לי את המוטיבציה לחרוש עליו קצת...

melancholy man

New member
האמת שאני לא מכיר

וג'ף לין בגלגול ה ELO שלו, לא עושה לי כלום באופן עקרוני, אבל באמת, אם אתה חושב שזה טוב, זה טוב. נקודה.

LEATHER REBEL

New member
זה מוכיח בעיקר ש...

בכדי -לשרוד- בשוק ההפכפך הזה שנקרא "שואו ביזנס", גם גאון כג'ף לין נאלץ להשתלב בזרם הפופ-דיסקו. ועדיין זה נשאר בתחומי הצליל-של-ג'ף-לין ולא פלש ממש למחוזות אחרים.

gryphon music

New member
שני האלבומים הראשונים הם

פצצות לגבות. כל כך הערצתי את ELO בסבנטיז שהייתי ,אני חושב,היחיד בארץ שידע את שמות כל חברי הלהקה וידע להגות את שמו של הבסיסט michael d'albuquerque , בשני האלבומים שלהם תמצאו מטעמים בארומה של חיפושיות" כמו 1 st movement שהייתי מת לתכנית רדיו רק כדי להשתמש בו כפתיח, look at me now הגאוני שנשמע כמו ניסוי של רוי ווד בשני אבובים לא מכוונים mr radio,momma,kuiama,whisper in the night ואולי הקטע רוק הכי כבד ומוטרף שנכתב לכלי קשת נמוכים battle of marston moot, מי שטעם משני האלבומים המבריקים האלה בחיים לא יסבול את דיסקאברי במערכת שלו,כאילו לא מדובר באותה להקה.

למעלה