El Manisero של Fania

סלסרו

New member
El Manisero של Fania

הי למישהו כאן יש את El Manisero (לפעמים הכתיב הוא El Manicero?) - ובאנגלית Peanut Vendor - מוכר בוטנים - של הFania All Stars ? אני כמעט בטוח שהיה לי אותו, ונמחק כשחלק מהדיסק הקשיח נמחק..
בתודה מראש צבי

עינת12

New member
FANIA ALL STARS

היא חברה שמוציאה (או לפחות הוציאה בעבר) תקליטים של מוזיקאים לטינו-אמריקאים (בעיקר ממרכז אמריקה והקאריבים). זה לא שם של להקה או זמרת. מציעה שתכנס ל EMULE או קאזה, תכתוב את שם השיר, וסביר להניח שהביצוע שאתה מחפש יעלה. בהצלחה

סלסרו

New member
טעות היא בידך

להקה ועוד איך - יש המחשיבים אותה ל"ה"להקה האולטימטיבית - להקה אגדית ללא ספק. אם אני לא טועה החברה שעליה את מדברת (Fania Records) קבצה את מיטב האמנים ויצרה להקה שכשמה כן היא: Fania All Stars. מי לא היה חלק מהלהקה בתקופה זו או אחרת? Johnny Pachecho Celia Cruz Mongo Santamaria Cheo Feliciano Ray Barreto Larry Harlow (היהודי היחידי בלהקה, ידוע בכינויו El Judio Maravilloso) Bobby Valentin Victor Paz Willie Colon Ruben Blades Hector Lavoe Papo Lucca Roberto Roena Ismael Miranda Johnny Rodriguez ועוד מי שראה קליפים שלהם משנות ה70 יודע שפשוט קשה לתאר מה הלך שם. חבל על הזמן...

עינת12

New member
וואלה, אתה צודק ואני טועה

אני מכירה את פניה כחברה (ואכן יש/היתה חברה כזאת). נכנסתי לגוגל וראיתי חומר על להקה. סליחה על הטעות.

Lechko

New member
אכן צודק - ובקשר לשיר

תצטרף למסנג'ר שלי [email protected] וכתוב לי הודעה גם כשאתה רואה אותי לא מחובר, אני מאמין שאני אוכל לעזור.

XUXA141

New member
../images/Emo32.gif איך אפשר במסנג'ר..

לכתוב הודעה למישהו שלא מחובר? חשבתי שזה לא נותן... (בניגוד לICQ למשל ששם כן אפשר...)

למעלה