el amor

ענת פ.

New member
el amor

אוקיי זה קצת בעייה.. בטח כולכם תצחקו עלי, אבל יש לי בעייה! אני מחפשת פרטים על שיר הנושא של פנינה שחורה. אני יודעת שקוראים לו אל אמור, אבל זהו! למישהו יש מילים, מבצע, שנה, תרגום, איזשהם פרטים? אני אודה לכם ממעמקי ליבי כי זה שיר מהמם

adrian -dz

New member
לענת פ.

לפני עידן ויוה הוציא דורון מזר דיסק שהוקדש כולו לשירים של טלנובלות שעדיין לא עלו על מרקענו תוכלי בין השירים בדיסק הזה למצוא תרגום הולם לפנינה שחורה , לאישה המסתורית , אנטונלה ועוד

ענת פ.

New member
../images/Emo51.gif

אבל מה זה עוזר לי? היהי... אני לא אקנה דיסק שלם רק בגלל שיר אחד

ענת פ.

New member
../images/Emo3.gif

קודם כל דיסק בימינו עולה שמונים תשעים שקל, ואני לא אשלם כזה סכום בשביל שיר אחד, בסך הכל רציתי קצת פרטים חוץ משם השיר(ונא לא לתרגם לי את שם השיר, הספרדית שלי לא כזו גרועה)! אני רואה שיש לך משהו נגדי, תירגעי, בסך הכל אמרתי שאני לא אוהבת את נטליה אוריירו! היא לא שחקנית טובה, מה אני אעשה?

חהחההחה אין לי שום דבר נגדך

האמת אפילו לא ידעתי שאמרת את זה...
(סתם... אל תקחי את הפרצוף ברצינות...
). פשוט אם את באמת רוצה את השיר את יכולה לקנות דיסק ולשמוע עוד שירים יפים שיש בו... ודרך אגב דיסק כזה עולה 59 שקל!!! (את לא תתרוששי... טוב אל תיעלבי סך הכל אמרתי את דעתי).

adrian -dz

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

האם לא שווה לקנות דיסק מעולה ? השירים מקסימים ודורון מזר פשוט ראה את הנולד תרשו להמליץ על הדיסק בחום רב... אגב הדיסק נקרא " חולם על אהבה "

חלי@@

New member
לי יש את המילים והנה הם:

האהבה נמצאת על פתח דלתי להכנס רוצה ואז רואה היא שפתוח לא יודעת לחכות, להודיע ולראות וכבר היא כאן האהבה גררה אותי להרפתקאות ובגללה התחלתי לעשות שטויות האהבה נמצאת בתוכי, מציבה אותי מולך ועכשיו אני... פיזמון: לא יודעת מה לעשות אני מפחדת לאהוב אבל האהבה הזאת גדלה כול רגע לא יודעת מה לעשות אני מפחדת לאהוב, אבל אני כה מאוהבת, איזו אירוניה האהבה היא לא מבינה סיבות היא מציבה אותי מולך פיזמון:......... מקווה שעזרתי ממני חלי

red cars

New member
../images/Emo62.gif תרשו לי להכניס תיקון

בנוגע למילות השיר מהטלנובלה "פנינה שחורה " כאחת שדוברת היטב ספרדית המילים הנכונות לשורה השניה הן: רוצה להיכנס ורואה שהדלת היא סגורה

adrian -dz

New member
בנוגע לתיקון

הוא שייך לי רק רשמתי אותו בטעות תחת השם של חבר שלי

חלי@@

New member
יש לי גם את התרגום של המתחזה ו....

יש לי את התרגום של המתזה ובשם האהבה והנה הם: המתחזה יום אחד אגיע עם תחפושת הצבע שונה, אותה תחפושת אגאל אותך לפני שתשים לב כדי למסור לך את הלב לאט לאט אוהב אותך יותר ואשמור עלייך בטוב וברע את השמיים אתן לך מעלייך אהיה לך אתמסר... פזמון: המתחזה.....מחכה לאהבתך המתחזה.....פוגעת בליבך תגלה אותי....זכור אותי המתחזה זו אני!

חלי@@

New member
והנה בשם האהבה

בשם האהבה בשם האהבה ובשם עינייך שהן כמו חלום וכדי לאהוב אותך לילה אחד בלי לחץ אוי מה הייתי נותן בשם האהבה כדי לכבוש את ליבך ולהגיע עד השמיים בשם שפתייך המדידות שינה מעליי אוי מה הייתי נותן אך הגאווה מנצחת אותי כשאני אומר לך כמה אני אוהב אותך והמילים נעתקות מפי בלי שאתוודה בפנייך שאני מתגעגע אלייך כשאני עומד מולך השמש פתאום זורחת וכשאת מסתכלת עלי את יודעת טוב מאוד שאני נותן לך את חיי

adrian -dz

New member
ושוב תיקון לחלי ...

מצטערת חמודה אבל תרשי לתקן שוב את טעותך שתי השורות הראשונות של המתחזה הולכות ככה : " יום אחד אגיע בתחפושת בצבעים שונים אך בחזות דומה ... " אני יודעת זאת משתי סיבות : 1. אני יודעת ספרדית היטב כמו שכבר אמרתי 2. יש לי את כל הפרקים מוקלטים ובפרק האחרון יש את המילים בקטע החתונה. אז מה שנותר לך וזה באמת ברוח טובה להירשם לחוג ספרדית או לחילופין לצפות שוב בפרק הסיום של המתחזה אני מוכנה לשלוח לך העתק בדואר.

בקי2

New member
פנינה שחורה

כדי לנסות באתרים של הזמרת והשחקנית אנדראה דל בוקה. אנדריאה שרה את שיר הנושא. אנסה לאתר לך מידע על אתרים שלה.

בקי2

New member
אתר של אנדריאה דל בוקה (פנינה שחורה

להלן קישור לאתר שבו יש מידע על כל הקלטות שה אותם ניתן לרכוש בארץ.

למעלה