Eindhoven, Netherlands - כמה שאלות

waveguide

New member
Eindhoven, Netherlands - כמה שאלות

נראה לי שאין סיכוי למצוא פה ישראלים באיינדהובן אבל אם במקרה יש פה מישהו שגר שם אז כמה שאלות: מה האיזור הנחמד לשכור דירה לזוג צעיר? (אנחנו נעבוד באוניברסיטה של אינדהובן) מה שלום גני ילדים לגיל שנתיים? קשה למצוא או יש בשפע? איך למציע מתפלת או בייביסיטר? יש שם מוסדות מחקר נוספים (בתחום פיזיקה-הנדסה) חוץ מהאוניברסיתה? נו טוב, נקווה שלא נהיה הישראלים היחידים שמה... נשמח ליצור קשר עם ישראלים מאייvנדהובן !

חנהר

New member
היי

נראה לי שהשרשור הזה יכול לעניין אותך: איינדהובן. בהצלחה

ani41

New member
אני מכיר כמה שגרו\גרים באזור

אם תרצו אנסה לקשר. עד כמה שאני זוכר מהעבר יש שם כמה ישראלים.

waveguide

New member
כן, מאוד נשמח אם תוכל לקשר אותנו!

תודה רבה על התשובה שלך לגבי אינדהובן כן, מאוד נשמח אם תוכל לקשר אותנו. שלחתי לך את כתובת הemail שלי בהודעה דרך "תפוז"

חנהר

New member
היייי

זאת הייתה התשובה שלי
בכל אופן הכי חשוב שתמצאו את המידע החשוב לכם.

mama84

New member
היי היי

אנחנו גרים על יד אינדהובן..... לא מאוד קשה למצוא גנים, אבל את צריכה לרשום אותם בזמן ורק אם שניכם עובדים תקבלו מימון לגנים..... מתי אתם עוברים??

waveguide

New member
אנחנו עוברים בפברואר-מרץ 2013

אנחנו עוברים בפברואר-מרץ 2013. הגן בTU מרשה לרשום את הילד לשעות הבוקר לא יותר מ3 פעמים בשבוע - אנחנו נצטרך בייביסיטר בנוסף... אני אשלח לך הודע פרטית - אולי נוכל ליצור קשר?

tijdelijk

New member
מגורים בהולנד, גני ילדים וישראלי אחד..

היי, מגורים יש ליד האונברסיטה, בהנחה שאתם תהיו ב TU ולא בפיליפס קמפוס , אוכל לשלוח לכם צילומסך עם האיזורים הנבחרים. לגבי גני ילדים, יש את גן הילדים בTU שלשם גם אנחנו מתעדים לשלוח את ביתינו, רק שתהליך הרישום לשנה הבאה מתחיל עכשיו, כדאי למהר. מעבר לכך בייביסיטר וכו' הייתי הולך על המלצות מאנשים בעבודה.. לגבי מוסדות מחקר אחרים.. אני לא מהתחום
נשתמע,,

waveguide

New member
כן, נהיה בTU

כן, נהיה בTU לא בפיליpס קמפיס. הסתקלתי במפה ש גוגל - האיזור לייד TU נראה מתסכל מדיי - לא נראה שאפשר לצאת ספונטנית לבית קפה מתחת לבית (או שזה רושם שגוי? - גם נשמח לדעת!) אנחנו עוברים בפברואר-מרץ 2013. הגן בTU מרשה לרשום את הילד לשעות הבוקר לא יותר מ3 פעמים בשבוע - אנחנו נצטרך בייביסיטר בנוסף... אולי נוכל גם ליצור קשר? אתם כבר גרים שמה?

למעלה