EILAT SPECIAL - SHI-GU-IM jun 07 =)

master pedo 666

New member
EILAT SPECIAL - SHI-GU-IM jun 07 =)

שלום לכל תושבי הפורום =) התכנסנו כאן היום כדי לשתף, לחלוק, לדון, או סתם להראות לכם סרטון שערכתי עם כל מיני צילומים ושיגועים נוסח אילת יוני 07.. D= אז אני מקווה שתהנו כי עשיתי את זה תאכלס בשבילכם שלא יהיה משעמם בבית למי שפצוע ותוכלו לכתוב שירשור ממש ממש ארוך עם מלא קללות.. אולי אפילו נשבור את שיא השירשור הכי ארוך עם הכי הרבה קללות! חהחהחהההה 666 =)

WeisS jru

New member
חחחחחחחחחחחח יוווו אחי

זה שאבי הרים את הרגל הזכיר לי פלאש באק אילת שהיינו חופש שעבר והוא היה על הכיסא איזה צחוקים היה יא אללה חייב לחזוררר

shiker

New member
כפיררררררוס

אחי אני גאמ בך באמא שלי חח איזה כלי שלא פרשת עד היום שם עם הסצנה ה=--לא הכי טובה שיש לכם שמה שורדים כמו גדולים סחתן לכל האילתיםםםם עריכה בת זונה וכל מי שמגהגיב ויגיב בן עד עכשיו בן זונה מזדיין וספתא שלו מוציאה כינים לפרנסתה.. חח

bitzky shmen

New member
אם כבר שירשור קללות אזז

חרא רעיון רעיוון אידיוטי למה רשמת את זה (דדוקא אחלה רעיון אבל בישביל הרעיון)

EhudsK8

New member
כפיר יא חתיכת

הומו מניאק מסריח! תרשום לפחות בסוף תודה לאהוד על ההשראה של האיירווק ! הוא הבוס המלך השולט ! חחח סתם אחי יפה למדת ממני :p אבל עדיין הוא שלי :D אבי ביטון = ציצי במבה סקייט 4 אבר! סרטון מכוער וכולכם בני זונות אני חתיך יאללה ביי כפיר ..בצחוק

WeisS jru

New member
כה אנחנו יודעים שאתה לא חתיך אתה סתם פרה

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

master pedo 666

New member
חחחח סטייל !!!!111 =)

בואנה אהוד יא כלי הבנת בדיוק את מה שהתכוונתי תמשיכו ככה ובסוף נשבור את השיא! אה ואגב תמצצו לי יא נכים בלי ביצה אחת.. 666

WeisS jru

New member
אני שמעתי שלכפיר יש5 וחצי בייצים

היית מת לביצה אחת כמו של אהוד!

EhudsK8

New member
חח ביצת זהב שמוציאה חלב..ככה זה אצל הפרות

אי שם באילת מתגורר לו בחור ממוצא ציפורי שמעופף בשמי הארץ שמו הוא כפיר-בולבול דוחיפת בן יונה וייס תהרוג אותו!

WeisS jru

New member
מה אני עובד אצלך?

חצי מליון שקל אני מביא לך את הראש שלו על קרש מכסף ומכין לך שרשרת כזאת עם פעמון (כי אתה פרה) מהשק אשכים שלו

itairom

New member
דייי איזה סירטון סטייל יוו

ממששש אהבתי את העריכה והאיירוולק והפליפ פרונטסייד שיפטי יצאו מממממששש סטייל

itamar229

New member
סטייל

ממש סטייל אבל אני התאהבתי בדאבל פליפ של עמית פשוט אחד היפים

למעלה