eifo eichan איפה התמונות מ"קניבליזם בנגב"?
M manic_subsidal New member 12/11/02 #4 הלוואי לא הייתי לצערי , אבל ציפור קטנה לחשה לי שתמונות יגיאו בהקדם האפשרי גם תמונות שלכם,
P PunkInDrublic New member 12/11/02 #5 נוצר עיכוב קטן. ../images/Emo15.gif עקב נסיבות מסתוריות שקשורות למבחן בספרות התמונות יפיתחו רק מחר אסרוקן עד יום רביעי אני מקווה. והכלב שלי כרגע הפליץ לכן אני נחנקת מאוד+זה מסריח. איזה שורת מידע מיותר.. בכל מקרה... להת´
נוצר עיכוב קטן. ../images/Emo15.gif עקב נסיבות מסתוריות שקשורות למבחן בספרות התמונות יפיתחו רק מחר אסרוקן עד יום רביעי אני מקווה. והכלב שלי כרגע הפליץ לכן אני נחנקת מאוד+זה מסריח. איזה שורת מידע מיותר.. בכל מקרה... להת´
P PunkInDrublic New member 13/11/02 #7 This is shit ! ../images/Emo4.gif לעזאזל!!@%#^ נשרף לי חצי מהפילם בפיתוח@!!%! לכן , אין תמונות מקביבליזם בנגב. ל-צ-ע-רי. לעזאזל פוטו מסריח @!$@$@! מצטערת. פעם הבאה.
This is shit ! ../images/Emo4.gif לעזאזל!!@%#^ נשרף לי חצי מהפילם בפיתוח@!!%! לכן , אין תמונות מקביבליזם בנגב. ל-צ-ע-רי. לעזאזל פוטו מסריח @!$@$@! מצטערת. פעם הבאה.
M manic_subsidal New member 13/11/02 #8 ../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif אההה בעסה!!!!!!!!!! למה נשרף?! זה ממש מעצבן! הם תמיד תמיד תמיד דופקים פילמים!!! אני שונא את כל אלה שמפתחים תמונות!
../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif אההה בעסה!!!!!!!!!! למה נשרף?! זה ממש מעצבן! הם תמיד תמיד תמיד דופקים פילמים!!! אני שונא את כל אלה שמפתחים תמונות!
P PunkInDrublic New member 13/11/02 #9 אני יודעת וזה ממש רע, כי היו עוד דברים מצלומים על הפילם הזה.. לעזאזל. אנישוקלת להקים פוטו פרטי.