EGGROLL live 8.4.06

yaronbarb

New member
EGGROLL live 8.4.06

EGGROLL live Psychedelic rock to the face!!! 08.04.06 Saturday 21:30 "Yellow Submarine" Jerusalem

yaronbarb

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif

08.04.06

B a z a

New member
אני הייתי

לא ממש יכול להגיד איך הייתה ההופעה, כי לצערי זאת ההופעה הראשונה של אגרול שהייתי בה. בכל מקרה, היו 2-3 שירים ממש טובים, אבל היו גם שירים פחות טובים (גם לא ממש "מתקדמים"). בכל מקרה, ליאור והחברה אנשים נחמדים מאוד. אגב בין השירים, זכינו לשמוע את שירי הפתיחה של "המומינים", "ערי הזהב הנסתרות", "בלי סודות" ו- "מוש השור".

galvin

New member
היה מצוין, מצוין, מצוין

וואו, המון זמן לא נהנתי כך בהופעה.

SV Design

New member
היה נחמד...

הופעה ראשונה בכלל שהייתי אבל הם הצחיקו מאוד עם הקטעי מעבר והמומינים את השירים בהתחלה של ממש אהבתי היו עוד כמה שאהבתי ואני מחכה כבר לדיסק כדי לשמוע אותם שוב.. וכמובן היה את foe שהם עשו ממש ממש יפה..

השליחים חוזרים במחווה ל-PINK FLOYD!

השליחים חוזרים לסיבוב הופעות מחווה חדש ללהקת "פינק פלויד" האגדית לרגל בואו של בסיסט/סולן הלהקה רוג'ר ווטרס לארץ! במופע יבוצעו האלבומים הגדולים Dark Side Of The Moon ו-The Wall וקטעים מהאלבומים Wish You Were Here, Animals ו-The Division Bell. בארבי כ"ס, חמישי 13.4.06 שעה 22.00. בארבי ת"א, שישי 21.4.06 שעה 22.00. כרטיס: 70 ש"ח, להזמנות: 03-5188123. משתתפים: בבר ועקנין - שירה צ'לי סיגלסקי - גיטרות ושירה ניב חובב - קלידים ושירה ערן סנדרי - בס שאול אליהו - תופים נגן אורח - אילן וירצברג - גיטרות ושירה אורחים מיוחדים: הופעה בכ"ס - הסקסופוניסט יבגני גולדנברג. הופעה בת"א - פיטר רוט ("מוניקה סקס"). אל תחמיצו את מופע הקאוורים הגדול בארץ!

jerur1

New member
היתה אחלה הופעה

התחיל באיחור, החימום היה מבעס (להקה בסדר, אבל ממש לא פרוג-רוק - רוק אמריקאי ממוצע). האגרולים נתנו הופעה סבבה, שהיתה מותאמת לקהל מצומצם - היו ביצועים טובים. רק שיר אייטיזי אחד, שבעיני היה לא משהו, השאר: מוכרים ואהובים. היה אפשר לוותר על חלק משירי הילדים - באמת הם וויתרו על אחד, אבל הדרן להדרן היה זה. חבל. שגיא צריך לרדת מהאטיטיוד שלו ("כדי שההופעה תימשך מישהו צריך להביא לי וודקה רד בול"). נכון - מוכשר, אבל עוד לא כבש את העולם. אפשר, ורצוי, להיות נעימים. מקווה שהתקליט שלכם כבר בדרך. אה - וכן - אשמח מאוד אם בקרוב תתנו שוב את Supper's Ready שהשוטרים ניתקו לפני הסוף!!

SV Design

New member
למה אני דווקא חושב...

זה בסדר שהוא בקש ובכל מקרה הוא ידע שאף אחד לא יביא לו בסוף הבאסיסט הביא לו כמה טיפות...

jerur1

New member
זה אולי מגניב להיות רוקיסט

ולרצות הרבה אלכוהול, והאמרגן שלהם (נדמה לי) סידר לו כוס מלאה, אבל יש פער בין לגיטימיות הבקשה, לאיך שזה היה. אני שמח שאני לא היחיד שהרגיש את זה (ראה תגובה מתחת לזה), באמת בהופעה הקודמת בתל אביב היתה הרגשה שהם עושים טובה שהם מנגנים. הפעם לא היה ככה, אבל חלק מהגישה היתה, אמממ, לא נעימה. סה"כ נהניתי מאוד והיתה אחלה הופעה

kalimera1

New member
יש משו בהערה

שזרקת לגבי שגיא... אני לא מכירה את האנשים אישית ואני מאוד אהבתי את הקאברים שלהם וגם חלק מהחומר המקורי, ואין ספק שהם בין המוכשרים שנראו פה אבל....הם קצת מגזימים ושמעתי את זה גם מאנשים אחרים. בהופעה הקודמת שהייתי (לא בי-ם) הם פשוט נתנו לי הרגשה כאילו הם עושים לי טובה שהם מנגנים... גם התבטאויות לא במקום במהלך ההופעות שהייתי בהן (2) וגם איחור מוגזם (כשעה וחצי-למיטב זכרוני). הקהל צריך את הלהקה-אבל הלהקה צריכה את הקהל לא פחות!

למעלה