Efren Reyes

torso2

New member
Efren Reyes

אני מבקש מכולם...להחזיק ידיים, לעצום את העיניים ובתפילה משותפת לקוות ש- Efren Reyes ייקח את הטורניר...ובעדיפות כמובן שזה יהיה מול שחקן אמריקאי שחצן :) אין כמוהו...החל מהאחיזה, העמידה, התנועה סביב השולחן וראיית המשחק וכלה בספורטיביות, ההגינות והצניעות של הספורטאי המוכשר והמדהים הזה..

9ball master

New member
מבחינת ראיית משחק...

אין על Reyes בייחוד כשזה מגיע ל 8ball ולשאר המשחקים שרוב המקצוענים לא משחקים כל כך בימנו... יש כמובן את אלמנט הגיל שמשפיע.... הוא כבר עבר את גיל 50.... וזה משפיע על רמת הביצוע שלו.... מי שראה משחקים שלו מלפני עשר או חמש עשרה שנים אחורה יודע למה קוראים לו "הקוסם". בראיון שנערך איתו לפני מספר שנים הוא אמר שהוא כבר לא רעב יותר לתארים כי הוא כבר זכה בהכל.... ומה שבאמת הוא רוצה זה לזכות במדליית זהב כשביליארד יהיה ספורט אולימפי (אם זה יקרה מתישהו....) ולהיות המדליסט האולימפי הראשון של הפיליפינים. אני מאמין שאם הוא יהיה עדיין שחקן פעיל כשהיום יגיע הוא גם יקח..... בינתיים הרעב קצת חזר עם ה IPT כי יש הרבה כסף על השולחן.... הוא הוכיח זאת בתחרות האחרונה אבל שוב קשה לי להאמין שהוא יוכל לעשות זאת פעמיים רצוף, בעיקר שמדובר בתחרות מאד מאומצת ויש לו מתחרים חזקים וצעירים.... לגבי אחיזה, תנועה ו stroke אני מעדיף את Fracisco Bustemante, לבן אדם הזה יש פשוט תנועה כזאת חלקה שאי אפשר להשתוות אליו....

torso2

New member
הגיל..

באמת משפיע...הוא אכן לא אותו שחקן שהוא היה לפני שנים...הוא כבר בן 53 אני חושב!! פרנסיסקו בוסטמנטה גם שחקן מדהים..ואתה צודק שיש דברים שבהם הוא עולה על Reyes אבל אני חייב להודות שהחיבה המיוחדת שלי ל- Efren לא מגיעה רק בגלל שהוא The Magician כמו שאמרת...אלא בגלל שהוא עשה *המון* בשביל הספורט והוא מודל לחיקוי ספורטיבי ואישיותי בשביל כל כך הרבה אנשים, בעיקר בפיליפינים... אני שמעתי וקראתי הרבה ראיונות עם הבחור והוא פשוט שבה את ליבי... כשהוא מנצח הוא צנוע ולעולם לא משתחצן וכשהוא מפסיד הוא לעולם לא מתלונן או מתבכיין...תמיד יש לו כבוד לשחקן מולו הוא משחק ובעיקר למשחק אותו הוא משחק.. :) ובגלל זה..כמו שאמרתי...מגיע לו... (לנצח כמובן...) :)

למעלה