EEG בשינה

mori17

New member
EEG בשינה

מישהו עשה כאן במקרה? היה כתוב לא לישון בלילה... מה קורה אם אני לא נרדמת? מה בדיוק עושים לי? אני צריכה לקחת את התרופה בבוקר או רק אחרי הבדיקה(לא אמרו לי כלום)... אחרי הבדיקה אני חוזרת לישון בבית? כמה שאלות,חפרתי
מורי

mori17

New member
אני שואלת כי למשל

כשהייתי לוקחת דפאלט אז לפני הבדיקת דם היה אסור לקחת אני יודעת שזה שונה אבל רק רציתי לדעת... EEG עשיתי כבר מעל שנה אז כבר ברח לי חחח ותמיד הייתי עושה ת'רגיל מורי

נכון

אם זה עיכוב של שעה שעתים, אז אין סיכון. לפחות לאדם שישן טוב. מה מטרת הבדיקה?

mori17

New member
לא ממש יודעת..

הרופא שם דפוק לא מסביר כלום(רופא אזרחי נתנו לי הפנייה אזרחית כי אין תורים בחר"פ) זה נשמע לי לא הגיוני "ללא שינה בלילה" קצת הזוי. קיצר שאלתי ת'רופא הצבאי אז הסביר לי שאני אשן במהלך היום עד 10-9 ואז כל הלילה לא לישון(הבדיקה ב-8) אמרתי לרופא בבית חולים שיש לי חוסר בשינה אז יש לי כאבי ראש וסחרחורות.. מורי

הי

בטח את לוקחת כדורים ב-7 . אז איחור של שעה לא משנה. קחי איתך את הכדורים ותישאלי שם. מישהו מלווה אותך לבדיקה? בעבר , ראו פעילות אפילפטית בבדיקת ה- EEG ? יש הגיון בבדיקה. וכרגיל יכול לא לצאת ממנה כלום.

לבן שלי גם עשו EEG בחסך שינה ואכן

צריך להיות כל הלילה ער - בבוקר לא הלך לביה"ס קם מאוחר ואז נשאר כבר ער עד לבוקר שלמחרת - יום הבדיקה אבלל לא הצליח להרדם בבדיקה - אמר שלא נוח כי צריך לשכב בתנוחה מסויימת על הגב ולהזהר שהחוטים לא יזוזו או יצאו מהמקום - בסוף ויתרו לו על הבדיקה בשינה כי זה לא הלך....כמה שנים קודם שהיה יותר צעיר גם עשו לו ואז כן נרדם אם כי זה לקח זמן - לגבי התרופה אני ממש לא זוכרת אבל נדמה לי שלקח כרגיל...

לא ממש לא את לא נכנסת לשום מכשיר

את שוכבת על מיטה רגילה שמים לך על הראש קסדה כזו עם כל החוטים של הבדיקה החדר קצת חשוך כזה ואז הטכנאית אומרת לך לשכב בלי לזוז בהתחלה היא עושה בדיקה רגילה אומרת לך לסגור עיניים ולפתוח עיניים לפי צורך הבדיקה, אח"כ היא אומרת לך להתחיל לנשום נשימות עמוקות, באיזה שהוא שלב היא עוזבת אותך לנסות להרדם.... יש גם קטע עם הבהובי אור שזה מעצבן קצת

אמא של ס

New member
בדיקה בחסך שינה

מאד מקובל לבצע בדיקה בחסך שינה. כדאי לישון טוב ולקראת 12 בלילה להתעורר ולהיות ער כל הלילה עד הבדיקה. לוקחים כדורים כרגיל (בשעה הרגילה ).

nigger22

New member
נראה לי שעניתי לך על הכל כבר לא?../images/Emo8.gif

אם חשבת על עוד שאלות את יודעת איך לשאול...

ruthty

New member
הי אני עברתי את זה לפני 3 חודשים זה

לא נורא כשחזרתי הביתה הלכתי לישון

roy1615

New member
אני עברתי את זה פעמיים בחיים

ממני ביקשו כבר פעמיים להישאר ער לילה שלם, מהסיבה שברגע שאת מגיעה לבדיקה את אמורה להכינס למצב מסויים של שינה (שינה מאוד קלה, לא מדובר בחרופ של החיים שלך) ואזיתן לעקוב אחר הפרעות. בכל מקרה את התרופה לוקחים רגיל כל הזמן הרעיון הוא לשמור על מינון נכון של רמת התרופה בדם. ובקשר לשינה מגיע לך על זה יום של גימל בבית אובחדר בבסיס. רועי

mori17

New member
...

זה בסדר נתנו לי ג' רק שנפלתי אחח איזה חיים?! וזה לא היה התקף אפילפטי יהיה טוב ב"ה....יום רביעי עושה שיקום
מורי

mori17

New member
רק רציתי להגיד שעברתי את זה ../images/Emo13.gif

נרדמתי טיפה בבוקר היו לי גם כאבי ראש כשנרדמתי בבדיקה והתעוררתי הכאב ראש נעלם... הבדיקה עברה בשלום
איזה רופא נחמד יש לי בבסיס(לא קבוע כרגיל) נתן לי הפניה לבדיקה והפניה לאחרי הבדיקה וככה לא צריך לשבור ת'ראש.... מורי

mori17

New member
מתישה ביותר!

על הבוקר סחרחורות הרגשתי עוד שניה אני בבית חולים אבל לא בבדיקה אלא במיון חס וחלילה... מזל שאבא לקח אותי ולא נסעתי באוטובוס.. אבל נרדמתי די מהר
היתה חייבת להעיר אותי
מורי

למעלה