editions recordi - מי מכיר מי יודע?

noale noale

New member
editions recordi - מי מכיר מי יודע?

יש באתר הפאזלים מבצע 1+1 על פאזלי אומנות.. הרבה מהם של חברת editions recordi מישהו יודע על טיב הפאזלים שלהם?

jocie1

New member
באמצע הרכבה של אחד מהם

בעבר הרכבתי פאזלים של ריקורדי. האיכות בסדר. רוב החלקים נחתכו כמו שצריך אך לא היווה בעיה מיוחדת. כן ממליצה עליהם. יש להם תמונות יפות. איזה תמונה ראית שאת מתלבטת לגביה? בכמה חלקים מדובר? מי האומן?

shely50

New member
גם אני הזמנתי מהמבצע הזה

לא עמדתי בפיתוי. אין לי אופי (מה זה חשוב? העיקר היופי, לא?). אני עם פאזלים זה כמו ילד שנכנס לחנות צעצועים, או גבר שנכנס לחנות של כלי עבודה וגאדג'טים... או אשה בחנות בגדים (גם שם זה קורה לי...) וקוסמטיקה...

jocie1

New member
ראיתי את שניהם. כרגע באמצע ההרכבה

של האישה והתינוק. נתקעתי עם הרקע בחלק העליון, עם הכתומים חומים אדומים. חוץ מאלה ההרכבה זרמה ממש כייפי. תהני

noale noale

New member
שניהם אצלי במועדפים אבל עוד לא החלטתי

יש אחת הגבירות של מודלייני שאני מאד אוהבת (בגווני אדום חום, בורדו - מדהימה ואת הליצן של פיקאסו ואת הכפריים של ברוייגל וקנדינסקי ו... ו... הקיצר אני לא יודעת אבל בעלי אמר לי היום בתוקף - שאנחנו לא ממסגרים יותר אז האופציות שלי הן או לפרק או להדביק ולהשאיר ככה

jocie1

New member
אוהבת מאוד את התמונות של פיקאסו וקנדינסקי

במיוחד הצבעוניים יותר. ישנם שישר עושים לי משהו ואותם אני בוחרת להרכיב. אולי למינציה במקום מיסגור, תהווה פתרון סביר מבחינת ההוצאות ודרך טובה לשימור הפאזל. שוקלת את אפשרות הלמינציה כשאסיים את הגברת עם התינוק. חבל לי לפרק פאזל אחרי כל כך השקעה. בכל מקרה בהצלחה עם הבחירה ונשמח לשמוע איזה בחרת בסופו של דבר. המשך שבוע טוב

miki79

New member
שאלה של ../images/Emo163.gif

איך עושים למינציה לפאזל, באיזה גדלים זה יכול לעבוד ובמה זה כרוך? צריך להדביק עם דבק לפני? על קרטון ביצוע? דבר מאחור יספיק??

jocie1

New member
אחזור עם תשובה אחרי שאדבר אם

הבחור שעושה את הלמינציה. תודה ששאלת. המשך יום טוב

noale noale

New member
אז בסוף הנה מה שבחרתי

בית קפה בלילה - ואן גוך - 2000 חלקים - מקווה שהצבעים אכן חזקים כמו בתמונה - כי במקומות שונים באינטרנט התמונה בגווני םקצת שונים. אבל באתר הפאזלים התמונה בגוון כחול עמוק מקסים, אז אני מקווה שלא אתאכזב. ראיתי הבדלים בגוונים רק אחרי שהזמנתי. השתקפות -1500 בעצם "הפסדתי" כי לא בחרתי שני פאזלים באותו המחיר, אבל זה מה שהכי מצא חן בעיני - ולא רציתי להגזים ולקנות ארבעה....

jocie1

New member
...שניהם מהממים...

אך השני יותר מרגש...האוירה מאוד מיוחדת, אולי המקבץ הקרוב של כל צבע...שלא מפוזר ואולי גם הנושא של ההשתקפות.
חושבת שראיתי את התמונה באיזה שהו מקום. בכל מקרה בהצלחה עם שניהם.
נשמח לשמוע על ההתקדמות וחוויות מההרכבה.
חג שמח מועדים לשמחה.

noale noale

New member
תודה

אני צריכה לקבל אותם קודם
כרגיל אשתדל לצלם שלבים.. .זה תמיד נחמד. בטח יקח עוד יומיים שלושה. אם יהיה לי מזל אולי זה יגיע לפני סוף השבוע. דרך אגב - תליתי סוףסוף את הרקדנית הספרדיה. בעבודה.... כולם מתלהבים

למעלה