edit in asp.net

odansky

New member
הידור קוד

מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל הודעת שגיאה בזמן ההידור? נאמר לי בשגיאה שלא קיימת תוכנה בשם VBC.EXE מותקן כל מה שצריך(FRAMEWORK + VS.NET). יש למישהו מושג למה זה קורה? תודה. עמר UK

odansky

New member
מילוי תיבת רשומה ממסד נתונים

ערב טוב לכולם. מישהו יכול בבקשה להסביר איך אני ממלא תיבת רשומה (DROPDOWN LISTBOX) ממסד נתונים? אני מעוניין להכניס את הנתונים לתיבה ואז להשתמש בה בטופס להכנסת נתונים למסד. אני חדש בתחום ה.NET אז הסבר מפורט (כמו לילדים) יתקבל בברכה. אם תוכלו לתת לי קוד דוגמא אודה לכם מאד. המון תודה עמר UK

odansky

New member
edit in asp.net

בוקר טוב לכולם. 1. אני חדש דנדש בפורום. אז אנא, היו עדינים איתי
2. אני חדש דנדש ב.NET ויש מספרים שאני מתקשה בהם לעומת ASP. EDIT: ניסיתי לבנות DATAGRID ולהוסיף לו פונקציות לEDIT. כאשר אני לוחץ על EDIT - כל השדות ברשומה הופכות לTEXTBOX..מה אני אמור לעשות אם אני רוצה שזה יהיה CHECKBOX? נתונים ממסד: השורות הבאות בודקות אם בפנל יש TEXTBOX - ואם כן, אז משתמשים בTEXT שלו. if pnlAdd.controls(i).getType is GetType(textBox) then str = cType(pnlAdd.controls(i), textBox).Text השאלה: איך אני יכול לעשות אותו דבר לCHECKBOX? - כלומר איך אני יכול לקלוט את הערך (אמת או שקר)? יש לי עוד מספר שאלות. . אבל זה מספיק לכרגע. המון תודה מראש עמר UK

masteran

New member
כנראה אתה יוצא בcmd רגיל

ואז לא מוגדרת הספריה שבה נמצאת התוכנה תריץ path ותראה.. אתה צריך לצאת בעזרת Visual Studio .NET Command Prompt

odansky

New member
business objects לא עובד :(

שלום לכולם: אני מנסה לעשות אובקיקט עיסקי אבל זה לא עובד!!! אני בונה ומהדר אותו - הכל תקין (כרגע אין כלום חוץ מNAMESPACE והCALSS הקובץ נמצא בספרית BIN בדף ASPX אני מנסה ליצור אוביקט מהמחלקה - אבל אני מקבל הודעת שגיאה: Type 'TYASPNET.DataBase' is not defined נסיתי לעשות IMPORT לNAMESPACE - וגם זה לא עוזר. יש למישהו רעיון למה זה לא עובד? האם אני צריך לרשום את הDLL במקום נוסף? תודה עמר UK

nattygur

New member
עשית Reference ל DLL?

Imports רק מאפשר הדגרה ללא Namespace. אבל Reference תמיד נדרש.

odansky

New member
Form in asp.net

ערב טוב. הסבר בעיה: אני מתכנת מנוסה בASP ועכשיו אני לומד .NET הבעיה היא שהחשיבה פה שונה לגמרי הASP. דוגמא: מה אני עושה אם יש לי טופס1 שמזינים בו נתונים. הנתונים אמורים להגיע לטופס2 ושם להשתמש בהם (לא למסד נתונים - אלה להצגה). איך: 1. אני קורא לטופס החדש (אשר נמצא בדף חדש).(פעם זה היה בACTION) 2. איך אני מעביר את הנתונים לטופס החדש.(POST/GET) 3. איך אני קולט את הנתונים.(REQUEST) הידע שלי ב.NET הוא אפסי אז בבקשה, תסבירו לי בצורה מפורשת. או שתצרפו לינקים יעילים לנושא הזה. המון תודה. עמר UK

Admini

New member
אתה יכול לעבוד עם טפסי HTML רגילים

אני עושה את זה בדרך כלל... רק אם יש סיבה אני עובד עם Web Frogs. וכן, אתה יכול להעזר ב-Request.Form...

gilad g

New member
המודל ב-asp.net הוא שונה..

ב-asp.net יש את מודל ה-WebForms, שבו הטפסים נשלחים לעצמם (postback), ולא אחד לשני.. כלומר אותו טופס יעבד את הנתונים שלו, וישלח את הפלט מתאים ללקוח. אם אתה בכל זאת מעוניין לשלוח נתונים בין טפסים, אתה מוזמן לעיין ב-FAQ

nattygur

New member
בוודאי, דוא"ל ו MSM

קח בחשבון שראשון, שני , שלישי אני במילואים.

odansky

New member
אוביקט עיסקי - ASPX לא מוצא אותו

שלום לכולם: אני מנסה לעשות אובקיקט עיסקי אבל זה לא עובד!!! אני בונה ומהדר אותו - הכל תקין (כרגע אין כלום חוץ מNAMESPACE והCALSS הקובץ נמצא בספרית BIN בדף ASPX אני מנסה ליצור אוביקט מהמחלקה - אבל אני מקבל הודעת שגיאה: Type 'TYASPNET.DataBase' is not defined נסיתי לעשות IMPORT לNAMESPACE - וגם זה לא עוזר. יש למישהו רעיון למה זה לא עובד? האם אני צריך לרשום את הDLL במקום נוסף? תודה עמר UK

odansky

New member
behind code

האם אפשר ליבא יותר מדף אחד לעמוד? במידה וכן. . איך?
<%@ Page Inherits="ViewItems" Src="../vb/ViewItems.vb" Language="VB" %<​
כך אני מקשר את הקוד מעמוד אחד. אני פשוט מעוניין לחלק את דף הקוד לשניים (להפריד את המסד משאר הפונקציות). תודה

gilad g

New member
לא..

דף יכול לרשת ממחלקת code behind אחת בלבד (כשם שכל מחלקה בדוט נט יכולה לרשת ממחלקה אחת בלבד).

למעלה