EDEN - משחק בירושלים - פרטים

Engelous

New member
EDEN - משחק בירושלים - פרטים

בוקר טוב! לאחר עיכובים רבים, הגיע הזמן שהפרטים על הפרוייקט החדש של גרעין ירושלים יגיעו לציבור. לצערי, עקב בעיות טכניות אתר המשחק עדיין לא עלה, וכדי לא להסתמך עליו - עברתי לשלב של פרסום מסיבי של פרטים. ובכן, נתחיל בשאלה הברורה ביותר - מה זה עדן? אז, עדן הוא משחק 24/7 אשר יתקיים, החל מה-25.11.04, בירושלים. משחק 24/7, לכל התוהים, הוא משחק המתרחש בזמן-אמת. כלומר - מתקיימות פגישות משחק במרווחים קבועים, אך הזמן בין פגישה לפגישה עובר גם בעולם המשחק - מה שאומר שבכל רגע, שחקנים יכולים להיכנס למצבי אינפליי ולהמשיך לקדם את העלילה, ולקיים אינטראקציות עם עולם המשחק. עדן יהיה משחק שיבוסס על שיטת המשחק "Nobilis", מבית ההוצאה של החברה Guardians of Order, מאת Rebecca S. Borgstorm. בהפשטה מוחלטת, אפשר לומר שבמשחק משחקים ייצוגים פיזיים של רעיונות - כלומר, כל שחקן ישחק ייצוג של רעיון, כמו "מסתורין" או "זמן". זוהי הפשטה גדולה של מערכת המשחק המורכבת, שאת המידע עליה שנחוץ כדי להשתתף במשחק אפשר למצוא אתר החברה. המשחק יורץ על ידי עבדכם הנאמן, חגי אלקיים, ויתקיים, ככל הנראה, בכל ערבי יום חמישי באוניברסיטה העברית שבגבעת רם [עלולים להיות שינויים במיקום ובזמן, כמובן. ההודעה הרשמית תצא לאחר פגישת המשחק הראשונה, בה ייקבעו סופית דברים אלו]. הפגישה הראשונה תתקיים, כאמור, ב25.11.04, ובה, לצד ההיכרות החברתית, ההיכרות עם עולם המשחק, ואירגון הפרטים הטכניים, ייבנו הדמויות, יקושרו במידת-מה אחת לשנייה, ובתקווה - יהיו מוכנות לסשן המשחק הראשון שיתקיים מס' ימים לאחר מכן [כאמור - התאריך ייסגר בפגישה הראשונה]. נו, אתם מעוניינים? נהדר! אתם מוזמנים ליצור איתי קשר [פרטי נמצאים בגילדה], ותוכלו לקבל את כל המידע שתצטרכו. כמובן, מכיוון שאני רק אדם, אני אשמח אם תגיעו מוכנים עם [לפחות] קונספט כללי לדמות. הקונספט הכללי אמור להיות מורכב מידע על תחום השליטה שלכם [זמן, יצירה, או כל דבר אחר] ורעיונות מעניינים שיחיו קצת את הדמות [אולי סיפור רקע צבעוני, אולי מאפייני אישיות מיוחדים, או אפילו סתם שטיקים מגניבים]. כמו שאמרתי, תוכלו למצוא מספיק פרטים על העולם כדי להתחיל את יצירת הדמות באתר החברה המוציאה את המשחק. מומלץ להכין יותר מתחום שליטה אחד, במקרה ויקרה הדבר הלא-סביר ותחום השליטה שלכם כבר נתפס. כמו כן, מומלץ להכין וריאציות לתחומים [כלומר - אם בחרתם בתחום האש, וריאציות יכולות להיות תחום החום ותחום הקיץ] כדי שבסופו של דבר - התחום יהיה כמה שיותר אינטראקטיבי. ובנושא קונספט הדמות, אני אציע הצעה שאפשר לזקוף לזכותה של השחקנית אסנת שניטן - כדי ליצור רעיון דמות מעניין שיתאים לכם, דבר יעיל וכיפי שאפשר לעשות הוא לחפש אמרות, ציטוטים, משפטים, שירים ודברים דומים שמדברים על תחום השליטה עליו חשבתם. דברים כאלו מקלים על יצירת נקודת מבט מעניינת על תחום השליטה ובהחלט עוזרים ביצירת הדמות. פרטים נוספים יהיו זמינים בעץ זה בעתיד הקרוב [בין השאר - מיקום הפגישה הראשונה]. אתם מוזמנים לשאול, להעיר, ולומר כל שעולה על דעתכם בנושא. נקווה לראות אתכם במשחק! שלכם, חגי אלקיים.

Engelous

New member
אין הרבה מה לפרט..

בסופו של דבר, זה כמו משחק רגיל, רק שמשחקים גם בין הפגישות. קשה להסביר את זה אחרת. אולי תוכל לקבל יותר מושג [גם אם לא בצורה ברורה מאד] כאן, בעץ שנפתח אחרי שסיימתי להריץ משחק כזה שרץ במשך שנה.

l o r e

New member
טשטוש הגבולות בין מציאות למשחק...

קצת מפחיד. תודה על הקישור. אני מניח שהבנתי את הרעיון. שיהיה לכם משחק נהדר.

למעלה