eclipse וBrain Damage

jbkkd

New member
eclipse וBrain Damage

עליתי פה על משהו חשוב. זה אולי אחת הקנוניות הכי גדולות שאי פעם היו. בצד האפ ל של הירח(הדיסק, לא הליקוי חמה בשבוע הבא) Brain Damage מתנגן לו, וכשEclipse נכנס הווליום נחלש בדי הרבה. זה לא בסדר. ואם כבר אז כבר - ב Whish you where here, בערוץ השמאלי(זה אומר באוזן שמאל אם שומעים באוזניות) יש מישהו שמכחכך לו בגרון חלש חלש.

The Walrus

New member
ברור!

ובShine On You Crazy Diamond ניתן לשמוע את גילמור מפספס תו בודד. ובTime שומעים משהו משתעל. ובDogs שומעים כלבים. אה, לא, זה בכוונה. ועכשיו רציני - את מי זה מעניין?

Glcok

New member
אפשר קצת פרטים?

למשל באיזו דקה לשיר שומעים את הפיספוס של גילמור או את השיעול בטיים... תודה.

The Walrus

New member
גילמור מפספס די הרבה,

רק שאנחנו לא יודעים את זה. הוא עצמו אמר שהרבה פעמים לא יצא לו כמו שהוא רצה או שהוא פיספס תו, אבל הקהל לא יודע את זה - אף אחד לא יודע מה אמור להיות, כולם פשוט מניחים שככה הוא תיכנן. בקשר לשיעול - זאת הייתה בדיחה...

avki

New member
אין כנר שלא מזייף. כנר טוב יזייף

והקהל לא ידע את זה.

thezanani

New member
פאקינג שומו שמיים!

חזיז ורעם! בחיפושי בשבוע שעבר בצומת קצרין לנווה מדבר מוטובוליזי,שמעתי כחכוח. מייד קפצה עליי האימה.העולם נהיה צר.ואלפי עורבים עם פני גילמור כחכחו עלי בחשכה.זיעה קרה שטפה את מצחי והחלתי לרוץ ולרוץ ולרוץ.אורות גבוהים פגשוני.מכונית גלידה רמסה אותי ולאחר מכן,באירוניה מופלאה של אמא אדמה,לשלשה עלי להקת יונים. ראה כוחו של כחכוח,וכחכחו. זה כחכוח פור מאטר פאקר גיז'ס.מין שמאכטה בגוון אינטלקטואלי.כחכוח. מה זה מפריע לך?

jbkkd

New member
כל החיים משתנים

בגלגל הכחכוחון הקטנטן הזה. אנשים מתו, כי הם שמעו רעש גרון קטן בזמן שהם היו אמורים לשמע שקט. העולם הגיע לקיצו.

השמועה אומרת

שהמכחכח הוא לא אחר מאשר דייב גילמור. לא מאמינים לי? תקשיבו לקטע עם הכחכוח, הפוך. [זו רק בדיחה. אל תקחו את זה ברצינות].

thezanani

New member
היורשה לי לשאול את כבודו

הכיצד בורר ומדקדק הוא בניואנסי הכחכוח לצורותיו? ומה כחכוח מכחכוחיים?

Ivory Flower

New member
מישהו אמר קטנוניות? ../images/Emo11.gif

קנוניה=נקבה, לכן *זאת* אחת הקנוניות. בצד *האפל* ולא "האפ ל". *ליקוי החמה*, ולא "הליקוי חמה". *Wish* ולא "Whish", אבל למה להכנס לדקויות? -------------------------------------------------------------------------- Ivory Flower, סוף סוף הקול שלך משפיע! (זאת לא אני, זה הכחכוך)

אה,כן,בקשר לליקוי חמה בדיוק בעוד שב

שבוע , ב29 למרץ . יהיה משהו מיוחד בפורום ?

מקפיץ בגלל שאלה חשובה:בקשר לליקוי ח

חמה בעוד פחות או יותר שישה יממות . האם יהיה משהו מיוחד בפורום ?
but the sun is eclipse by the moon ? האם זה אפשרי לפתוח שרשור חדש בקשר לזה ? ולא לקבל תשובה ? you shout but no one seems to hear ...

באילו שעות יהיה ליקוי החמה?

בהחלט יהיה נחמד לעקוב אחרי זה בפורום, בזמן אמת. רעיונות נוספים?

אמא שלי אמרה לי את זה שבוע שעבר.

זה יהיה בסביבות השעה 12:00 בצהריים . לחמש עשר דקות .
. צריך לעקוב כניראה בחדשות . ---~~~ הודעה של הרגע , אני צריך לסגור את כל החלונות עכשיו . כי הורדתי מירנדה , ואני רוצה להתקין . שאלתי בפורום מסרים מיידיים , האם מירדנה ניקראת מירדנה , בגלל השיר אסטרונומי דומיני : "jupiter and saturn oberon Miranda and Titania Neptune Titan Stars can frighten "
.

DOCTOR ROBERT

New member
ליקוי החמה-

באיזה תאריך הוא מתקיים בדיוק? ובאילו אופנים ניתן לצפות בו? הרי ידוע לכולם כי לא ניתן לצפות בו ישירות...

למעלה