לאור השאלות הרבות שאני מקבל לתיבה בנושא EBAY, אני מציע שלמי שיש שאלה הקשורה לEBAY ישאל אותה כאן בשרשור הנוכחי. היות ונראה לי שהנושא מעניין רבים, אני מציע לכל השואלים לשאול כאן ע"מ שכולם יחכימו מכולם ותמיד נוכל להפנות לתשובות פה.
בהרשמה לאיביי, אחרי שאני מחליף את ארה"ב בישראל (שם איפה שבוחרים..), יש לי למלא שני שדות של כתובת (אחרכך יש של עיר). השני הוא פשוט לכתובת אחרת או שאני צריך בראשון לרשום נגיד את המספר ובשני את שם הרחוב? מצטער אם זאת שאלה שנישמעת טיפשית להפליא, אבל היא חשובה לי. תודה רבה לעונים.
זה עניין של מי יותר גדול. במילים אחרות, מה ההיקף הכספי של העסקאות שאתה עומד לבצע. בהכירי אותך, ובהנחה שלא תבצע בזמן הקרוב עסקאות בהיקפים של עשרות אלפי דולרים, לך על החשבון הרגיל.
בכל סוגי החשבונות אתה יכול לשלם באותה מידה (וזה חינם). בחשבון רגיל (Personal Account) אתה יכול לקבל כספים רק ממי שיש לו כסף בחשבון PayPal אחד (העברה מחשבון לחשבון) וזה חינם אין כסף - אבל אתה לא יכול לקבל כרטיסי אשראי. ב Premier Account אתה יכול לקבל גם העברות וגם כרטיסי אשראי, אבל שניהם כרוכים בעמלה. מה אני עשיתי? אני פתחתי שניים, אחד כזה ואחד כזה.... (אחד על שם אשתי).
צריך לתת רק אם אתה רוצה למכור,אם אתה רק קונה אין צורך בכך.צריך לזהר ממכתבים מזוייפים עם לוגו של EBAY ,בהם הרבה פעמים מבקשים מ "לעדכן"את הנתונים כמו סיסמה,מספר כרטיס אשראי. בקשר לחיוב כרטיס- בדיווח חודשי רשום PAY PAL .כש אתה משלם המערכת שולחת מייד ל אימייל שלך את הקבלה