eb182 בלינק יופיעו ב19.1.03 בפרק ההוא של הסימפסונס..זה ישודר ב8 בערב בפוקס. מתי זה יגיע לארץ?
A ALMIGHTY New member 1/1/03 #1 eb182 בלינק יופיעו ב19.1.03 בפרק ההוא של הסימפסונס..זה ישודר ב8 בערב בפוקס. מתי זה יגיע לארץ?
I ilbe182ebli New member 1/1/03 #2 וואי תודה אני שולחת את חברים שלי להקליט לי! רק שהם לא יעוש כמו באמטיוי שאומרים שהם עושים משו אבל מבטלים ושמים משו אחר במקום... (למרות שלא רשמת לי את זה... אבל בכל מקרה גרסייס!)
וואי תודה אני שולחת את חברים שלי להקליט לי! רק שהם לא יעוש כמו באמטיוי שאומרים שהם עושים משו אבל מבטלים ושמים משו אחר במקום... (למרות שלא רשמת לי את זה... אבל בכל מקרה גרסייס!)
B blinknetta New member 2/1/03 #4 וואי סוף סוף!!! כמה חכיתי!!! נראה לכם שזה בכלל ישודר פה? איפה בארץ משודרים הפרקים החדשים?
« «Nigh†mAre» New member 3/1/03 #8 אני אסביר לה.. ולא, אני לא חדשה, זאת tom182 הוא התכוון שבלינק יופיעו בתוכנית ב19/1/03 בארה"ב אבל הוא לא יודע מתי יהיה את הפרק בישראל...מובן??
אני אסביר לה.. ולא, אני לא חדשה, זאת tom182 הוא התכוון שבלינק יופיעו בתוכנית ב19/1/03 בארה"ב אבל הוא לא יודע מתי יהיה את הפרק בישראל...מובן??