EatLiz בהופעה בבארבי, 19/2

cut2

New member
אלקטרה!

אלקטרה היא לא להקת פרוג, קודם כל. הם עושים פסיכדליה-רטרו. המוזיקה שלהם מושפעת מהרבה ביטלס, הרבה רוקפור, לד זפלין (קצת), וכל רוח ה60-70,עם הכיפיות שהיתה שם ברוקנרול. זה לא פסיכדליה כבדה (כלומר, לא פינק פלויד), וגם לא פסיכדליה סיסית (כלומר, לא כמו Love). הכי פשוט לומר, באמת, שזה מעין שילוב רוקפור-ביטלס עם הרבה רוח מקורית-אישית. בכל אופן, הם להקה נהדרת. ראיתי אותם בהופעת-חימום לרוקפור לפני כמה חודשים והם השאירו עלי רושם ממש טוב. אני מקווה שבהופעה הקרובה הם ישמרו על הרושם הזה. למען האמת, אני די בטוח
. אגב רוקפור -המתופף של אלקטרה הוא אחיו הקטן של איסר טננבאום, המתופף הדגול של רוקפור. בקיצור- להקה מעניינת בהחלט, שווה לתפוס אותם בהופעה.

Yudokolis

New member
EatLiz בהופעה בבארבי, 19/2

להקת EatLiz מופיעה בבארבי ביום רביעי הקרוב, ה-19/2, ב-22:00. הם יופיעו יחד עם "אלקטרה", מחיר כרטיס 40 ש"ח, ויש קופון הנחה באתר של הבארבי. כמו מה זה נשמע? הכל ולא כלום. יש שם כמות שווה של זאפה ורדיוהד, קרימזון ופיקסיז, כוורת ואום-כולתום. ואני שומע שם גם הרבה השפעות של פרווה חמה, אבל אולי זה מיקרי. אבל עזבו השפעות ו"כמו מה זה נשמע"ים למינהם - זה סתם נסיון כושל לתקשר מוסיקה באמצעות מילים. EatLiz לא נשמעים כמו שום דבר, בלתי ניתנים להגדרה, שוברים קונבנציות באופן מפחיד וחינני כאחד, ואתם חייבים לשמוע אותם! לפרטים: סקירה מאת Orbiti סקירונת מאת עמלי

Yudokolis

New member
קבצים להורדה!

באישור הלהקה, ניתן להוריד הקלטות מהופעה קודמת של איטליז, אי שם בספטמבר 2000. אחד אחד בבקשה, לא להידחף, ותהיו סבלניים אם השרת לא יעמוד בעומס.

למעלה