EASTENDERS והמעריצים...

galiavdb

New member
EASTENDERS והמעריצים...

למזלי זה לא הצליח עם שום אופרת סבון אמריקאית או טלה-נובלה ספרדית אבל אין מה לעשות... הבריטים נצחו. אני מהמכורות האלה שחייבות לראות את EASTENDERS . למזלי הצלחתי להדביק את אימי בשיגעון אחרת באמת לא היה עם מי לדבר על הדברים החשובים ביותר שקורים במשך השבוע ...
אבל זהו, שנראה שאנחנו הבודדות במדינה. כל היתר ב"ויוה".. אני לתומי חשבתי שכאן יהיה המקום בו יתקשקשו על הסדרה הזו אבל..לא ממש, כנראה, לא ממש נפלתם בפח של הדרמה הזו והתמכרתם כמוני. אז לסיום - אני מזמינה אתכם חובבי המשחק הבריטי להנות מחצי שעה יומית שמשודרת בBBC PRIME בימי ב-ה בשעה 21:00 ובימי ג-ו בשעה 15:00 (שידור חוזר של הערב הקודם) וביום א - מ15:00-17:00 כל ארבעת הפרקים ברצף. אני מאמינה שתוך פרק אחד או שנים נכנסים לאוירה. את ההסטוריה ניתן ללמוד מהאתר/צרפתי את הלינק. זו לא אופרת סבון - זו דרמה לדעתי נהדרת עם שחקנים מרגשים שמצליחים להכנס לכם לחיים בכמה משפטים. אני איתם כמעט שלוש שנים - והם לא מאכזבים. הם כמעט משפחה. מאחלת לכם צפייה נעימה. לילה טוב גליה

Kettercat

New member
../images/Emo45.gif גם אני מהמכורים!

בתור אחת שלא סובלת אופרות סבון, אני מכורה לאיסטאנדרס כבר שלוש שנים
אחלה תוכנית, ממליצה לכולם.

נזנז

New member
גם אני מכורה כבדה

גם אני מכורה מאז עליית הערוץ בי בי סי פריים אני צופע קבוע באיסטאנדרס לא פלא שהיא שרדה קרוב ל 20 שנה היא פשוט מצויינת !!!

למעלה