East Side VS West Side

MחושגZ

New member
East Side VS West Side

מאחר שאין לי ידע רציני לגבי כל מלחמות השחורים בארה"ב מישהו יכול לתת כאן קצת פרטים ורקע לגבי כל העניין וה"מלחמה" בין החוף המזרחי והחוף המערבי? מה הרקע ליריבות? ומי השתייך/משתייך לאיסט ומי לווסט?

hermoni

New member
ככה זה הולך

כל מי שבא מהמזרח היה במזרח מי שבמערב היה במערב היו הרבה כושים הם קיללו הרבה רבו הרבה רצחו כמה מהם ונגמר

MחושגZ

New member
אתם מניאקים אמיתיים

למה להיות ציניים איתי? ביקשתי תשובה אמיתית ורצינית ואגב: הקטע שמישהו רשם מהסרט של עלי ג´י היה שווה... East side is the best! West side is the best! East side is the best! Wast side is the best! West side is the best! Ease side is the best! shit... חח... ועכשיו: ענו לי ברצינות!!

D.O.D

New member
החלק הענייני שבסיפור:

טופאק קילל את ביגי בטענה שהוא ניסה לחכות את הסטייל שלו, או גנב את הסטייל שלו ומאיים עליו ברצח... ואז טופאק נרצח בעקבות השיר הזה ע"י אנשים שביגי שלח אליו וכתגובה כנראה, נרצח ביגי זהו

NO-BLESS

New member
העיקריים ששיכים לאיסט והווסט.

WESTSIDE- 2pac Dr.Dre Xzibit Snoop Dogg (למרות שהוא גר בצד המזרחי) EASTSIDE- B.I.G P.Diddy/ Puff Daddy/ Sean Puffy Coalms/Puffy M.A.S.E (שחזר בתשובה ונהיה כומר) L´il Kim (שהייתה אישתו של בידי שזויינה ע"י טופאק)

kodman

New member
ליל קים לא הייתה אישתו ../images/Emo13.gif

ביגי הכניס אותה לאלבום של Junior M.A.F.I.A שם היא הייתה מצויינת, והיא גם בסטייל שלה מושפעת ממנו רבות, אבל היא לא הייתה אישתו - והיא הזדיינה עם כל כך הרבה אנשים שהיא בעצמה לא זוכרת אם היא הייתה עם טופאק או לא
אבל מה - היא תותחית. ו Faith Evans הענקית - הייתי האישה שלו. kodman

MחושגZ

New member
ותגידו...

מה עם דיאמאקס? הוא בווסט נכון?? ומעניין אותי גם לגבי ג´יי זי ונאז??? ומה עם אמינם?? הוא גם קשור איכשהו??? או שהוא סתם בווסט כי דרה שם?

אחי אני לא מבין בזה אבל.....

די אמ אקס שבא מניו יורק והוא מהראף ריידרס שצועקים הרבה איסט סייד לא אומר לך משהו?!?!??!!?!??!?!!?

MחושגZ

New member
יש לי את האלבום

האחרון שלו The great Depression (מקורי אגב...) ולא שמעתי אותו צועק איסט סייד אפילו פעם אחת....!

Mc Bang

New member
אהההה, לפי מה שאני יודע

אוקי ההיפ הופ התפתח לפני בערך 20 שנה בברוקלין ניו-יורק (איסט סייד למתקשים) עכשיו זה התפתח והגיע לצד המערבי (ווסט סייד למתקשים) שם הם גם התחילו לראפרפ... עכשיו האיסט סייד אמרו שהווסט סייד מחקים אותם... ואז היו כל המלחמות של "מי יותר טוב" (מה שאני אוהב שם, באמת, זה שהכבוד של עצמם חשוב להם ולא כמו שמנסים לחנך אותנו לשתוק ולהגיד לאמא שמישהו פוגע בנו...) בקיצור ככה זה בערך התחיל והתפתח והיו רציחות פה ושם ודיסים נונסטופ וככה זה ממשיך... עכשיו נכון להיום הווסט סייד נחשב "יותר חזק"...

ק ר ח

New member
ובאמת חבל שככה זה ממשיך

כי אז זה אומר שהסמלים של הפיס שהם עושים תמיד שווים לתחת

למעלה