East Of Eden

Kajol

New member
East Of Eden

דרמה קוריאנית שמשודרת כיום. יש כבר תרגום באנגלית ל-12 מתוך 14 פרקים ששודרו. זו הדרמה ה-1 בת 50 פרקים שאני צופה בו ועד כה לא השתעממתי. תקציר באנגלית: The drama will be about two men whose fates are crossed from the very first day that they were born. Both men were born in the same hospital. When he was a teenager, Lee Dong Chul witnessed the death of his father. From then on he promised to seek revenge on the man who caused his father's death, Shin Tae Hwan. But unbeknownst to everybody is the fact that Dong Chul's younger brother, Dong Wook, was switched at birth with Tae Hwan's son, Myung Hun. Dong Wook grows up to become a prosecutor and vows to help his brother seek revenge. But what happens when they find out that they're not brothers? What will Dong Chul do when he finds out that his real brother was raised by Shin Tae Hwan and that the brother that was beside him all these years is the son of his enemy? מתקציר הדרמה אפשר לחשוב שזו עוד דרמה שעוסקת בנקמה אבל מצפייה בסדרה מגלים שש בה הרבה יותר. היא עוסקת ביחסים ורגשות מורכבים בין אנשים.בין אם הם חברים, בני משפחה אהובים או אוייבים. נסו אותה אם יש לכם זמן. צוות השחקנים מגוון וכל אחד ימצא מישהו לאהוב ולתמוך בו ובסיפור חייו. ואם מישהו בויוה שומע אז תחשבו על להביא אותה לשידור בארץ

desire33

New member
אחת הדרמות הטובות של השנה, זוכה ברייטינג אדיר

צפיתי בה אחרי שבוע ששידרו אותה, וצופה בימים אלה גם בפרקים שללא תרגום. דרמה מדהימה ביותר, שווה כל רגע של צפייה. בקרוב תעבור את אילג'ימה ברייטינג, ותהפוך לסדרה המצליחה. אבל ההבדל הוא שפה זה 50 פרקים ככה שאי אפשר להשוות ביניהם, זה לא הוגן חח.. בכל מקרה - תראו אותה, אל תחכו..

mishi 1

New member
ודרך אגב, היא הצלחה אדירה בקוריאה

כל היום מדברים רק על זה שם (יש לנו מקורות יודעי דבר שמדווחים לנו
)

NewNJ

New member
MBC ערכו הצבעה לבחירת הזוג המועדף על הצופים.

אז מה הצופים אמרו לגבי הזוג המועדף עליהם בEAST OF EDEN- 55.5% בחרו בשילוב של סונג סונג-הון ולי יון-הי (דונג צ'ול ויונג-ראן) 13.1% בחרו בשילוב של סונג סונג-הון ולי דה הה (דונג צ'ול והיי רין) 12.3% בחרו בפארק היי ג'ין והאן ג'י היי (מיונג הון וג'י היון) 10.1% בחרו ב-יון ג'אנג הון ולי דה-הה (דונג ווק והיי רין) 9% - יון ג'אנג הון והאן ג'י היי (דונג ווק וג'י היון) מקווה שMBC יתחשבו בדעת הקהל ולא ישימו את SSH עם לי דה הה בסוף. הכתבה (בשפת המקור) אני לכשעצמי מתה להתחיל לצפות בסדרה, אבל מתכננת לעשות את זה רק מפרק 20-25...לא רוצה לראות עם הרבה הפסקות. בינתיים אני אוגרת כל פרק וכתובית כאשר הם יוצאים.

desire33

New member
כנסי בפנים, אני יתן לך פרטים יותר עמוקים...

א. החלטה נבונה לחכות ל20-25 פרקים, אם לא הייתי מתגייסת גם אני הייתי עושה את זה. ב. MBC לא יתחשבו באחוזי הרייטינג מכמה סיבות: - העלילה והתסריט כבר נכתב, אני לא יגיד לך כלום מהסדרה, אבל כשתתחילי לראות אותה תביני גם למה בחרו את סונג סונג-הון ולי דה הה כזוג הראשי, עוד לא הגיעו לקטעים האלה, אבל בתחילת הסיפור תביני כבר, בואי נאמר שזה רק יסבך ויהפוך את העלילה לשנאה לטעמי, אבל זה רק ניחוש שלי. - הזוג הראשי שאלה סונג סונג-הון ולי דה הה עוד לא התחילו בעצם את הקשר ביניהם עדיין ככה שהצופים כרגע שופטים ע"פ ראות עיניהם במסך, וברגע שיתחיל להיווצר קשר עמוק, ומשחק עמוק בין השניים, תראי כבר שהדעה משתנה. בכל מקרה, סדרה אדירה, מעניין אם הרייטינג יעלה לשמיים.

NewNJ

New member
כתבתי עם הרבה תיקווה וייחולים

אני יודעת ש-לי יון הי בד"כ מקבלת את תפקיד המשנית (אולי זה ישתנה אחרי EOE), ושהתכנון המקורי הוא על הזוגיות של סונג סונג-הון ולי דה-הה. עדיין תיקווה היא דבר חשוב
עקבתי אחרי הסדרה עוד לפני שהחלה בגלל סונג סונג הון ולי יון הי.

למעלה