earl's court

golan1973

New member
earl's court

לגבי העובדות.. האולם הזה מכיר בדיוק 20000 איש ולא 30000 כמו שחלקכם חושבים. אגב קיילי בעמה הייתה בהופע ה של מדונה באולם הזה. שלחתי לכם בעבר את התמונה הזו. ואגב מדונה נתנה 6 הופעות כמעט יום אחרי יום באולם הזה וגם נקבע שמדונה קבעה שיא במהירות מכירת הכרטיסים בלונדון יותר מכל אמן אחר בהיסטוריה. אגב בפורום של מדונה מסתבר שהיו שם לא מעט משבט מדונה והם אומרים שיש שם המון המון אלמנטים גנובים מהמופע של מדונה. לא ראיתי אבל די טבעי שקיילי תעתיק ממדונה, היא עושה את זה המון זמן. בכל מקרה אני מאד אוהב את קייל והיית שמח להיות במופע שלה..

p i n g o

New member
קיילי שברה גם את השיא של מדונה,

ושברה שיאים גם במדינות אחרות, לא רק בבריטניה. ועל אילו אלמנטים "גנובים" אתה מדבר בדיוק?

golan1973

New member
pingo!!!

קיילי בחיים לא שברה שיאי מכירות כרטיסים של מדונה באף אולם, אפילו באוסטרליה (ביתה של קיילי) זה עובדות שרשומות... אין אמן אחר בהיסטוריה שמכר כרטיסים מהר יותר ממדונה וזו עובדה... ויש המון אלמנטים גנובים אצל קיילי ממדונה. ואגב די ברור לכולם שעל מדונה אין מתחרים בבמה... כשיצא הדי וי די של מדונה תבין על מה אני מדבר

Nadav נדב

New member
טעות בידך.

כל מסע הופעות של קיילי בשנים האחרונות שבר את השיאים של מדונה. ומדונה פשוט שרה חרא בלייב, אין לי מושג על מה אתה מדבר מבחינת תחרות.

Nadav נדב

New member
ובאשר לגניבה...

תעשה טובה. אני ראיתי את שתי ההופעות, הן לא דומות. ומה אתה עושה בפורום קיילי אם אתה נהנה להשמיץ? תכניס לראש - ההופעות של קיילי הצליחו יותר משל כל זמרת. דיל וויד' איט.

jos20

New member
לדעתי...

זה לא נכון להגיד "גנבה ממדונה". מכיוון שבאמנות, ובעיקר בתחום הבמה, זה לחלוטין סביר והגיוני לקבל השראה מאמן אחר. בפרט בתחום הזה הספציפי. ובהתחשב בעובדה שמדונה היא אם כל מופעי הענק. מלבדה, קיילי היא היחידה אם אני לא טועה שעושה את מופעי האקסטרווגנזה חובקי העולם האלה. אם יצא לה להיות inspired ממדונה, זה רק לטובה. אף אחד לא עושה זאת טוב ממדונה. ואני בטוח שמדונה לא ישבה ואמרה "היי! זה גנוב ממני!" אני בעצמי זיהיתי כמה אלמנטים שיכולתי לזהות אצל מדונה. במיוחד במיוחד בלט ריקוד שקיילי רקדה מיד לאחר שצעקה (now you better believe your eyes!( ועשתה את הצעדים שמדונה עשתה בזמנו ב express yourself לפני שנים. מלבד העניין הזה שקפץ לי לעיניים כל כך בבירור, לא ממש יכולתי לזהות "גניבה" ממדונה, גם כי לא התאמצתי לחפש.. פשוט נהניתי מההופעה.

Nadav נדב

New member
אני לא מבין מה ההשוואה בכלל.

קיילי ומדונה נותנות מופעים שונים וכל אחת מהן מתרכזת בדברים אחרים. אז חלאס. מה שכן - מדונה לעולם, לעולם(!) לא תגיע לרמת שירה בלייב כמו קיילי.

איזה חמוד ../images/Emo25.gif

הסברת נורא יפה לילדים איך להתייחס לכל הריב המטומטם הזה של מי יותר טובה. חבל שזה לעולם תמיד תמיד תמיד יחזור על עצמו... דרך אגב- כל הקטע של הריקוד מ- express yopurself באמת היה בולט ובגלל זה היא אמרה את המשפט הזה... בכל הופעה

jos20

New member
שר הופיעה בכל העולם

עם ה fairwell tour שלה? אז איך לא הייתי שם?!

Nadav נדב

New member
"כל העולם"

אף אחד לא מופיע בכל העולם. אבל כן - שר הופיעה באירופה, אמריקה ואוסטרליה.

Nadav נדב

New member
נצל"ש ../images/Emo26.gif

קולולולולולולולו

Nadav נדב

New member
ולמי שהתעצל להכנס לקישור - קיילי

שוב מקום ראשון במופעים החיים, עוקפת בסיבוב את שר ואלטון.

למעלה