E3

Doctor Evil

New member
E3

מישהו כאן יודע פרטים על התערוכה? אני יודע שהיא מתחילה ב-13 במאי.. אבל לכמה זמן? והאם הכניסה כרוכה בתשלום כלשהו? תודה.

zoti

New member
E3 עולה הרבה כסף

זו תערוכה שמיועדת לאנשי מקצוע וככזו היא עולה די הרבה כסף (מה שאומר ששווה להשלח לשם ע"י החברה שבה אתה עובד). רק לראות את התערוכה מבלי להשתתף בשום דבר אחר עולה $325. קצת יותר יקר מיריד אדם ומעונו. אפשר לשאול מה העניין שלך בתערוכה ? http://www.e3expo.com

az ma

New member
נראה לי שניתן להשיג הזמנות חינמיות

ראה הערה בקובץ המצורף... (לקוח מעמוד ההרשמה) בד"כ ניתן להשיג הזמנות כאלה מהמציגים...

Doctor Evil

New member
תודה לשניכם

אם היית מציץ בכרטיס האישי שלי והיית רואה בן כמה אני, היית מבין מה העניין שלי בתערוכה..
325 דולר נראה לי די יקר... תרומות יתקבלו בברכה..

zoti

New member
אני יכול לספר לך

שאני עוסק בתחום ואישית אני לא חושב שזה שווה $325 אלא אם כן החברה שלך שולחת אותך (לא אישית אתה). את רוב הדברים שרואים שם ניתן לראות ברשת תוך כמה ימים.

Doctor Evil

New member
לפי מה שאני הבנתי

התערוכה הזאת היא ה-ד-ב-ר בתעשיית המשחקים. לקרוא ברשת יומיים אחרי זה על מה שהיה שם, זה לא אותו דבר כמו להיות שם ולראות את הטכנולוגיה החדשה והמשחקים החדשים. ומבחנתי 325 דולר הם לא בעיה שלי... אלא של ההורים שלי. של אמא שלי אם לדייק...
מחר אני אתקשר ויברר את כל הפרטים. ה- convention center זה ליד הטייפלס סנטר נכון? ואם אפשר לשאול- באיזה תחום ספציפי אתה עוסק?

az ma

New member
אכן הconvntn ctr ממוקם ליד סטייפלס

"ואם אפשר לשאול- באיזה תחום ספציפי אתה עוסק?" הוא בועט באנשים...

az ma

New member
אם התמונה בכרטיס האישי עדכנית...

אתה תכנס ללא בעיות...

az ma

New member
השקעתי כל כך הרבה ביישור שיניים

וזה כל מה שיש לך לומר
מפלצתי

stardustit

New member
השיניים דווקא ישרות

אבל כל כולך משדר משהו לא סימפטי, בהמתי וחצוף...

למעלה