E2 נמוך

abby1

New member
E2 נמוך

כנראה שתמיד חייב משהו להשתבש בדרך... אחרת לא יהיה לנו "תרוץ" להישבר כל פעם מחדש. אני בעיצומו של תהליך זריקות, לקחתי גונל ועכשיו מנוגון 2.5 אמפולות. הזקיקים מתפתחים אבל לצערי ה E2 מאוד מאוד נמוך העלו לי את המינון ל 3 אמפולות ומחר אני עושה שוב US וב.ד ואני מאוד מאוד לחוצה מהתוצאות. ייתכן שה E2 יכול לעלות בשלושה ימים לערכים הנכונים? אני כבר ביום ה 15 מהמחזור, כמה זמן עוד יכולים לתת לי זריקות? אפילו הבטן שלי לא כל כך התנפחה לעומת הפעמים הקודמות, האם זה סימן לעוד כישלון?

נועם@בת

New member
קצת קשה לענות כשאת לא מספקת נתונים

כמה ימים את מזריקה? מה ערכי הE2? כמה זקיקים? מה ערכי פרוגסטרון? כל זמן שיש סיכוי לתוצאות חיוביות יגידו לך להמשיך להזריק. שום רופא לא ידחוף לך הורמונים סתם. הטיפולים שייכים לתחום הביולוגיה ולא למתמטיקה, לכן הרבה פעים המספרים עקומים אבל התוצאות מופלאות. נקוה שבימיםה קרובים השחלות שלך יבינו ענין ויתחילו להתיישר לפי הספר
. נועם

abby1

New member
קצת נתונים

לצערי לא רשמתי את הערכים אבל האחות אמרה לי שה E הוא בסביבות 200 וה - P לטענתה היה בסדר. יש 4 זקיקים בגודל 12 ואני מזריקה כבר 10 ימים התחלתי עם גונל 2.5 אמפולות ואחרי 5 ימים עברתי למנוגון

abby1

New member
ערכים

אני לא יודעת באילו ערכים זה התבצע באסותא אם זה עוזר לך...

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif מי יודעת מה יחידות המידה באסותא

זה עיזור לי להבין את התמונה. נועם

abby1

New member
מעקב נוסף...

שוב אני... עשיתי היום שוב US ובדיקת דם ה E2 יצא 792 (באסותא) ויש לי זקיקים בגודל 15 ורירית 11 אני מזריקה כבר 5 ימים גונל+ 6 ימים מנוגון ועכשיו בקשו ממני להזריק עד יום רביעי ולבוא שוב למעקב אני משערת שהם ממשיכים כי יש סיכוי אבל האם זה לא יותר מידי ימים? האם התוצאות הגיוניות? אם E2 נמוך עדין אפשר לקבל זקיקים איכותיים?

נועם@בת

New member
בנתיים הE2 עולה יפה

הזקיקים עלו והE2 עלה פי 3, אני לא חושבת שיש כאן בעיה. אם יש לך 4 זקיקים אני חשובת שזאת תוצאה יפה. עד כמה שאני זוכרת הערכים הם כ200 יחידות לכל זקיק בשל. בהצלחה נועם

למעלה