e2 ופרוגסטרון

עמית@

New member
היפרסטימולציה- גירוי יתר של השחלות

תיאור צבעוני ומשובב נפש את יכולה לקרוא בהודעתי למעלה

אולה *

New member
היפרסטימולציה

זוהי אחת התגובות הלא רצויות של הגוף שלנו להורמונים. מדובר בגירוי יתר שחלתי. תופעות: בטן נפוחה, כאבי בטן/גב. אם התופעות מחמירות - חובה להגיע לבית חולים. לפעמים אפילו להאשפז. שלא תדעי, אולה

אולה *

New member
אצלי זה התחיל אחרי השאיבה

הבטן היתה מאוד מאוד נפוחה (היא תמיד מתנפחת אחרי השאיבה, אבל באותו יום המראה היה נוראי). גם הבטן ממש כאבה - כאבי מחזור מאוד חזקים. חיברו אותי לאינפוזיה, לקחו דם ושתן, עשו US. הרופא אמר שהשחלות מוגדלות, אבל לא היסטרית ושחרר אותי הביתה. לא יודעת מה להגיד לגבי הצום. באמת אסור לשתות. כנראה, יוותרו על הכוריגון של אחרי ההחזרה. בהצלחה. אולה

מיכל ק-ש

New member
ואם ארגיש לא טוב היום/מחר? ../images/Emo4.gif

יבטלו לי את השאיבה? ואם לא נותנים כוריגון אחרי השאיבה, אז איזו תמיכה מקבלים? רק אוטרוגסטן?

אולה *

New member
לא יודעת מה להגיד לך.

מקווה שלא יבטלו את השאיבה. האמת, אין טעם לבטל. כי היא לא מחמירה את המצב (עד כמה שאני מבינה). לגבי התמיכה - כן, רק הפנינים. (או זריקות גסטון המגעילות) אולה

רוני@30

New member
לא חייבים כוריגון אחרי השאיבה !

יקירתי - מאחר שבסבב הטיפולים שקדם לשאיבה חטפתי היפר איום ונורא (שגרם לביטול הסבב), והגעתי לשאיבה שלי על סף היפר נוסף, בכלל לא נתנו לי אחריה כוריגון, רק את נרות האוטרוגסטן הזכורים לבעעע. כולם (=הרופאים באיכילוב) חזו לי היפר אחרי השאיבה, והכינו אותי לכאבים איומים (גם בגלל שנדקרתי המון פעמים), ומראש נתנו לי מכתב שאני צריכה להיות בבית - כי הם היו פשוט משוכנעים. וכלום. פשוט לא קרה כלום. הקפדתי לשתות המון (במי עדן יש אגף על שמי), קצת אי נעימות בבטן - אבל ממש לא כאב לי. בינינו אני יכולה להגיד לך שיכולתי ללכת לעבודה כמו כלום (שששש, לא הלכתי
). השחלות שלי נותרו מוגדלות עוד הרבה שבועות אח"כ - וכמו שאת יודעת, זה בכלל לא השפיע על כל מה שקרה. בהצלחה, ויאללה כבר !! נשיקות, רוני

אולה *

New member
אצלי זה התחיל אחרי השאיבה

בטן מאוד נפוחה וכאבים בבטן תחתונה. בדקו אותי - דם, שתן, US. הרופא אמר שהשחלות מוגדלות, אבל לא היסטרית. ושיחרר אותי הביתה עם מכתב לרופא שיבצע את ההחזרה. באתי להחזרה, שוב עשו לי US ושאלו האם אני רוצה לוותר על ההחזרה ולהקפיא את כולם. כמובן שא הסכמתי. ובזה הסתיים הסיפור. אבל אצלי ההיפר לא היה נוראי כ"כ. הבטן נעלמה עם הבטא השלילית. אולה.

מרב.

New member
מיכלון,

בצום נדמה לי שמותר לשתות מיים- אבל רצוי שתשאלי. ואחרי השאיבה יש לך שבועיים שלמים לשתות
השתיה דווקא עכשיו לפני השאיבה לא תשנה דבר. אותי, עקב חשש מהיפר (לאור האישפוז שלי) בייצו רק עם כוריגון 5,000 ולא 10,000 כמו שהייתי מקבלת בהזרעות, ובפעם הזו כיוון שהיו לי כאבים אחרי שאיבה אותם פירשתי כתחילת היפר (כנראה שהיו פשוט כאבי שאיבה שנשמכו כמה ימים ותו לא) סרבתי לקבל כוריגון כתמיכה ודבקתי באוטרוגסטן חביב לבי
(יש לי קופסה כמעט שלמה לתת לך) בהצלחה... מרב

מרב.

New member
../images/Emo32.gif למסירה-

בקבוקון כמעט מלא של סינרל- מספיק בשביל לעבור טיפול שלם- ניקיתי היטב היטב את חוש השיגור
אמפולה אחת של מנוגון ארגסט איקקלומין אפשר ליצור קשר דרך תיבת המסרים. יום טעים
מרב

מיכל ק-ש

New member
כן, כן רוצה את האוטרוגסטן! ../images/Emo45.gif

אולי אקפוץ בערב לקחת אותו? מה את אומרת? תראי אותי עם בטנון הכוריגון שלי? עדיין לא כ"כ הבנתי מה עושה הכוריגון כתמיכה ולמה כדאי/לא כדאי לקבלו?

מרב.

New member
היום אני בבית (לשם שינוי ../images/Emo3.gif)

ד"ר שכטר הסביר לי שכוריגון נותנים כתמיכה כאשר צריך להעלות או לשמור גם על הרמה של ה- E2. שירלי ה. נתנה פעם הסבר מלומד על ההבדלים בתמיכה, ואני ממש לא זוכרת- אולי תנסי לעשות חיפוש או לשאול אותה. אבל באמת- אם אין לך בעיות מיוחדות אוטרוגסטן הוא פיתרון נהדר, פשוט ולא כואב- אם כי דורש הצמדות יתרה לקיירפרי (רעננה כל היום
) נדבר- מרב

ligo

New member
הי קשית

שיהיה בהצלחה בשאיבה,ואני מקווה שאם עד עכשיו לא זכית בתענוג ההיפרסטימולציה אז שיפסח עלייך גם הפעם! (לרגל פסח)

למעלה