E

E

יש סקר בE על סיום הטלנובלות: http://www.eonline.co.il להצביע למי שצריך

בכל זאת

New member
יש לי רעיון ענקקקק! כנסו! ../images/Emo9.gif

אנחנו פורום ענקקקק, עם מלא משתמשים! אז בואו כולנו נצביע ונעקוף את השיר שלנו ונפתיע את כולםםם!
! אז קדימה! כל מי שהצביע, שיסמן
ודיר באלאק..
תצביעו

lordof the

New member
זה לא יעזור - תבינו !!!

מי שלא זוכר, לפני הרבה זמן היה באותו אתר סקר איזו טלנובלה הכי טובה. מה שהלך שם היה מטורף, יכולתם לראות שתוך 2 שניות עלה מספר המצביעים ב 100 קולות לטובת השיר שלנו, ככה במשך שעות... האמת, זו ממש לא בעיה לעשות את זה, אבל לא משנה כמה תצביעו בצורה "חוקית" יעשו את זה שוב ותוך שניה לשיר שלנו יהיה שוב 90+ אחוז... בזמנו בסקר אני זוכר שהיו איזה 50000 "מצביעים" שזה כמו כוכב נולד, מישהו מהשיר שלנו ישב והצביע חצי מהקולות...

בכל זאת

New member
ממש לא מעניין אותי!

לא אפשרי שלמיכאלה יהיו 6 % קולות! היידה! כולם להצביעעע! אנחנו צריכים לעמוד על שלנו

בנתיים זה:

הטלנובלות המקומיות סוגרות עונה. ממי יהיה הכי קשה להיפרד? 53% השיר שלנו 43% מיכאלה 2% אהבה מעבר לפינה 1% ממש לא נתגעגע... 1% לא רואה טלנובלות! סה"כ השתתפו: 3052 גולשים.

sHiReLuSh

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

charmedl

New member
ישששששששששששש

אחרי עבודה משותפת של כולנו הצלחנו להגיע למצב של 56% למיכאלה ו-41% לשיר שלנו!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה להצביע פעמיים אבל אתם יכולים להמשיך להצביע!!!!!!!! עוד ננצח את השיר שלנו!חחחחחחחחחח

PiTok

New member
כדי להצביע יותר מפעם אחת תכנס ל...

כלים(TOOLS)
אפרשויות אינטרנט(INTERNAT OPIONS...)
תלחצו איפה שכתוב "DELETE KOOCIES" לא יודעת מה כתוב בעברית... ותעשי אוקיי... תכנסו לאתר מהתחלה וצביעו... תעשו שוב את הנ"ל ואז שוב להכנס לאתר מ-ה-ת-ח=ל=ה

adidush123

New member
יופיייי... אנחנו מוביליםםם!!!

יאללה, מי שלא הצביע, למה אתה מחכה ?!

למעלה