E.T. PHONE HOME

../images/Emo193.gif../images/Emo153.gifפעם למדתי עם מישהי

שסיפרה לי שבביתם יש מרפאה של חוצנים... נשמע קצת הזוי משהו... אבל, כשלמדתי אצלה (עוד לפני שידעתי על המרפאה הזו) תמיד הרגשתי שם טוב. אני סובלת מאלרגיות והאף תמיד נסתם לי במיוחד כשיש כלב שעיר בבית (והיה לה כלב גדול
) ושם פתאום האף היה נפתח והנשימות היו קלות... האם זה קשור לחוצנים שמרפאים??? אינני יודעת, אבל אולי כן....

רותי 11

New member
דווקא הייתי מאוד נזהרת מכל אותן מרפאות

שם הייתי קוראת לזה בית חרושת של שתלים. נכון שהם מרפאים אני לא אומרת שלא, אבל יש להם אינטרס, מה שלהדרכות אין. זאת לא נתניה ממקום נקי כי הם באו לקחת במקביל. בכל מקרה הסיפור שלי איתם הוא מאוד ארוך ולא נעים שמו עלי שתלים וכזה ופשוט המצב הפיזי והמנטלי שלי היו בקרשים עד שלבסוף הצלחתי להיפטר מהם אבל לא בקלות הם לא מהר מאוד הירפו ממני תודה לאל היום אני מרגישה מוגנת מהם.

חוצנים../images/Emo140.gif

יכולה לחבר לתדר שלהם.. אבל,דווקא החוויה שלי עם החוצנים היתה לפני 7 שנים, ואני מדברת על חוצנים שיש להם מעבדה. למדתי בקבוצת מודעות, תיקשור וריפוי ומדיטציות...בערך כחצי שנה אז... והיתה מדיטציה של מוסיקה לא מונחית על ידי המורה- חוץ מההוראות שיש 4 שלבים למדיטציה. ובמהלכה לכתוב מידי פעם את החחויה( עד היום לי לי את הרשימה כולל הבנות בקבוצה) שאז זה היה נדיר- אפילו הן נבהלו, מתוך כ-10 בנות , כולם חוו חויות ילדות וריפוי.... ואני עם סיפור וגם תמונה שציירתי באקריליק למזכרת: אני עם המדיכה השומרת שלי, לידה אריה היא מלטפת אותו ואומרת לי את רואה הוא מזיק? ואני עד היום לא מבינה מה עשה שם אריה. יחד איתה עברנו למימד אחר- הראש שלי נע ימינה שמאלה, והגענו למקום שהוביל למבנה,שקיבל את פנינו חותן, אמר לי זו בת זוגתי, ןהמשכנו פנימה. נכנסנו , היה חדר חתולים, חדר כלבים , חדר קופים חדר ציפורים. ולידי עברו בני אדם- שאלתי מה שלומכם ואמרו לי " בסדר גמור" מעט דיבורים יותר הבנות, יצאנו החוצה ואני שואלת את "המדריכה שלי"- איך חוזרים, ולמה אני כאן? ענו לי כדי שבני האדם ידעו שאיננו מזיקים, ולא מביאים לכן אף אחד בכוח. כולם בהסכמה, ומחזירים אותם. החוצן מראה לנו מכוניות שיעבירו אותנו לחללית, נכנסנו לחללית וחזרתי לכאן מאושרת... למורה שלי לא היה הסבר מיוחד- חוץ מזה שהתגעגעתי לשם... והיום כשאני פונה אליהם, אני שואלת האם כבר סיימו לחקור תרופה מסויימת- לעיתים הם עונים לי שהתרופה אינה מזיקה, אך אין תוצאה סופית לבדיקות שלהם, לפעמים אני מתנסה ... והאמת, היה כל כך נעים,ממש כמו לשהות עם חברים... וזה היה מזמן. אולי בגלל זה איני מבינה את החויות האחרות של שתלים בכוח. וזה יותר מזכיר אנרגיות טפילות כמו של השדים והרוחות.. שתודה לאל, אין בסביבה
באהבה אריאלה

נשמע מאוד מעניין../images/Emo70.gif

האם את מסכימה לנסות תרופות להם??? את לא חוששת? האם את עושה הגנות לפני כן?

כן, מאלו שאני מכירה כמובן-לא מכולם../images/Emo140.gif

ולמה לא, אם הם אמרו לי שהחומר לא מזיק, ואולי יועיל... אז זה מספק אותי. לא מכירה את אלו שמכניסים שתלים בכוח-תודה לאל, לכן, ניסיתי פעם אחת , ונדמה לי שהיתה הקלה- הרגשתי את דקירת הזריקה, אך כפי שאמרו לא לגמרי פתר את הבעיה.
כפי שהבנתי החוצנים- שאנו לא אוהבים, חודרים למקומות פרוצים אנרגטית אצלנו. ואני לא חושבת שיש הגנות נגדם. אולי רותי תפרט, איזה הגנות יש מול חוצנים חשוכים...

רותי 11

New member
דרך טיפול מסויים שעשיתי

למדתי בזמנו בקבוצת תקשור - שהורידו כלים איך להתגונן מפניהם ואיך לנקות את השתלים. הקבוצה נקראת קבוצת מחשבה על פיזית. אגב זה ממש עניין של דקה להיפטר מאותו שתל.

רותי 11

New member
הגנות שעושים מחוצנים הן שונות

מהגנות שעושים נגד ישויות שליליות. כמו אור וכזה - זה לא עובד על חוצנים. הדבר היחיד שיכול לעזור בהתחלה לפני שהם מצליחים לשים את השתל, זה להשתמש בצבע הירוק שהוא הצבע של יסוד המים שזה נוגד תדר. הדבר שאפשר לעשות זה - להוציא קונוס ירוק מהעין השלישית למלא את הראש נלו בצבע הירוק ולהקיף את הגוף בצבע הירוק. נכון שזאת הגנה בסיסית מעט חלשה, אבל זה אחד הדברים היחידים שאפשר לעשות נגדם, יש אפשרות לפנות להדרכה ולבקש הגנות מהם. והכי חשוב זה לא לפחד מהם. כי אז הם באמת נדבקים. כשאני למדתי את המחשבה קיבלנו שיטה וכלי איך לעשות הגנות מפניהם. אבל זה לא משהו שאני יכולה להעביר הלאה ולא בגלל שזה סודי

מגי 336

New member
ההגנות כפי שאני למדתי והבנתי

לא לפחד! להיות נחרצים מולם. אם אינך מעוניינת בקשר איתם - לומר זאת בהחלטיות - איני מעוניין/ת בשום קשר! אם את/ה כן מעוניין - אבל בקשר רק עם החוצנים המגיעים דרך הפדרציה, אלו המגיעים לעזרת האנושות לריפוי וכד' - יש להיות מאד ברורים ולומר זאת (בפה או בלב, אותו דבר). הגנות אנרגטיות - להקיף את עצמך במגן דוד מואר, רגיל או תלת-מימדי (מרכבה), אפשרי גם פירמידה ומלמעלה מגן דוד - ולומר - "לתוך הגנה זו נכנס רק אור, כל דבר שאינו אור אינו מוזמן להכנס לפנימה, זהו המרחב הפרטי המוגן שלי". יש הגנות נוספות כמובן, זהו חלק ממה שלמדתי אליו אני מתחברת.

פנינה101

New member
אם זה טוב נגד חוצנים וישויות כאלו ואחרות

האם זה עובד גם במקומות שיש בהן אנרגיה שלילית? כן, אני מתכוונת למקום העבודה.

רותי 11

New member
פנינה בהחלט - כי אם אני חי

לאל פחד אני לא ממגנט אלי דברים שליליים.

פנינה101

New member
מגי..../images/Emo23.gif פחד

כל הזמן אומרים "אסור לפחד" אבל הפחד קיים...איך לא פוחדים? הפחד בתוכי..נקודת תורפה פריצה אנרגטית..?? ואני כבר פוחדת מהפחד איך מקבלים פחד? איך מתמודדים איתו? האם פחד מישויות וכו' בעצם מקביל לפחד מאנשים...?? ואם אני פוחדת מאנשים אז אני פוחדת..מה אני יכולה לעשות? היום אני מודה ומקבלת שאני פוחדת פחד מוות מאנשים מסוימים. או בעצם ממצבים שהם גורמים לי להיכנס.. המצב גורם לי לפחד מצב של חוסר אונים...של חוסר ידיעה מה לעשות. פחד מהבלתי ידוע.. פחד בגלל אי בהירות... פחד מהפחד מהפחד... חור שחור וגדול של פחד עמוק...עד כדי בכי ?????

מגי 336

New member
התגברות על פחד

הוא שיעור שעלינו לעבור זה לא קל אבל זה אפשרי... עליך למצוא בתוכך את המקום בו תוכלי לומר - עכשיו, ברגע זה - איני פוחדת. כשאת נתקלת בתחושה של פחד נסי להבין מנין הוא נובע, מדוע, מה הגורם לו ומשם לנסות ולהחליט שרק עכשיו את לא מפחדת מהמצב, או מהאדם - רק עכשיו, צעד אחר צעד... לא קל, אבל לא בלתי אפשרי.

פנינה101

New member
תודה מגי...

הפחד שלי הוא יותר חרדה בעצם. ויש הבדל. יש בי חרדה לא מוסברת. חרדה ממשהו קדמוני. ועבדתי עליו רבות..וממשיכה לעבוד על זה... ובכל זאת... חרדה שחורה שבולעת את כולי...ועד שזה עובר זה "כאבי תופת"... ואחרי זה אני יכולה שוב להסתכל על הדברים בפרופורציה מסויימת נראה מה יהיה ביום ראשון, שיהיה לי אומץ ללכת פשוט לחדר אחר ממוזג יותר ולראות מה יהיה אם ישאלו למה אני לא במקום...ובוודאי ידעו אבל יש בי חרדה כזו...כאילו אני האשמה במשהו שלא תלוי בי חרדה שחורה שלא מגיע לי יחס של כבוד חרדה שחורה שבולעת כל חלקה טובה. חרדה שחורה שמונעת מעיניים פקוחות לראות ניכוחה חרדה שחורה שמעוורת פקחים חרדה שחורה שמסמאת ומערפלת חושים חרדה שחורה, בור שחור, חור שחור ואני בפנים... ואם אני תליתי ווילון, זה היה צעד אמיץ עם דפיקות לב של אדם שנדון לתליה...ולא הווילון. תודה מגי...נראה מה ילד יום יום מלא אור.

פנינוש../images/Emo24.gif

קראתחי את מה שכתבת על החדה ממליצה לך לשנות קו מחשבה ולהגיד... חרדה לבנה חרדה ורודה חרדה עם סמיילים חרדה עם פרפרים.... ובמקום חור שחור... חור של אור חור מאוורר חור שופע צבעי קשת... זה ימיס קצת את הנוקשות, את הטוטליות שבכאב שנובע מהחרדה... אוהבת |טליה

פנינה101

New member
תודה טליוש ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני כבר נכנסת לחור של אור חור של שפע מקווה מאד שזה יחזיק מעמד גם אחרי שאהיה איתך פה כי כשאת כותבת כל הרוגע והנועם שאת נושאת במהותך מגיע אלי את יודעת, לפעמים אני מתחברת אלייך ברגעים קשים, מנסה לספוג את הנועם שלך ככה בדמיון מודרך כזה תודה מקסימה שלי

למעלה