E.T. PHONE HOME

E.T. PHONE HOME../images/Emo56.gif../images/Emo153.gif../images/Emo112.gif

יצורים מעולומות אחרים...
|חייזר|האם אתם מאמינים שיש יצורים בכוכבים אחרים?
מה ההבדל בין חוצן לחייזר? |חייזר| האם מישהו נפגש עם יצורים מעולם אחר?
האם מישהו ראה עב"מ?
אני באופן אישי מאמינה שבכוכבים אחרים יש חיים ו...קרוב לודאי שהם יותר מפותחים מאיתנו. ואתם???....

orli997

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo189.gif../images/Emo153.gif

האמת אני לא מאמינה בחייזרים וכאילה, אני חושבת יותר על צורות חיים אחרות אבל לא במובן של חייזרים, למשל פעם רותי הביאה תמונות ממערת קריסטלים מדהימה, שבה הקריסטלים נראו כמו צמחים ענקיים וברור שהם צומחים עם השנים, אז זו אולי צורת חיים שלא מובנת לנו ממש כאילו אבן שהיא צמח, ועם עוצמה ותכולה אנרגטית, אז זה העלה לי את המחשבה שיכול להיות אפילו כאן בכדור הארץ יש צורות חיים שאנו לא יודעים על קיומן בכלל, אולי מפותחות יותר או פחות גם הגיוני לי, מבחינת עולמות, אני חושבת שקיימים ישויות אולי לא בשר ודם אבל אנרגטיות בהחלט של חיים, בקבוצות ומקורות כמו כאן, של הבדלי ם מנטאליים וכאילה עם מטרות וכוונות שונות, אולי מפותחים יותר זה לא מדוייק אלה היות וסוג התקשורת שלנו הוא מילולי בעיקר יכול להיות שתקשורת טלפאטית אפשרית דבר שאצלינו יותר נדיר לנהל, או מתנהל לא ממש במודע , זהו משהו כזה נראה לי

../images/Emo24.gifיש לי שאלה...מיועד לכולם../images/Emo23.gif

אם אלוהים ברא את העולם האם הוא ברא גם את החוצנים???

רותי 11

New member
ברור - הוא יצר את הטוב ואת הרע

את האור והחושך את היפה והמכוער כולנו אחד הכל אחד, וכל דבר מבטא צד אחר של הבריאה שלנו

angelitush1

New member
בטח מאמינה...../images/Emo153.gif

מישהו הסביר לי פעם את ההבדל בין חוצן לחייזר..כך שאני יודעת שיש הבדל..רק לא זוכרת אותו...
כעקרון מאוד מאמינה שיש חיים גם במקומות אחרים..אם יש פה..אז למה לא במקום אחר גם כן??? פעם אחת חוייתי חוויה שאני מתרגמת אותה כצפייה בעב"מ... לא משהו מוחלט..אבל אין לי הסבר אחר....
בגדול-אולי בגלל כל סרטי המדע הבדיוני... אני לא ממש נמשכת לתחום הזה...

רותי 11

New member
וואוו איזה שאלה ../images/Emo24.gif

אני אענה מהתחלה לסוף לפי הסדר. אם אני מאמינה - בהחלט ולא רק מאמינה הרי אומרים שרובנו במקור בעצם חייזרים רובנו הגענו מפלנטות אחרות כדי ליישב את כדור הארץ. ההבדל בין חוצן לחייזר - חוצן אלה מה שאנחנו קוראים להם עבמי"ם, הם אנרגיות מעולמות יקומים או מימדים אחרים, הם לא שייכים למערך הנשמתי שלנו. חייזר - זאת נשמה שמגיעה אלינו מעולמות אחרים היא מגיעה לכן בהסכמה, יש בינינו הרבה חייזירם והם חיים בינינו ואף אחד אפילו לא יודע ואפילו לא הם - אני אישית כבר נתקלתי בכמה כאלה, הם נשמות שחיות בכוכבים אחרים והם מגיעות לכאן כדי ללמוד, הם בהחלט לא מזיקים, הם חיים כאן כמו כולנו, מה שכן להם קצת יותר קשה מאיתנו מהסיבה שהם לא רגילים לחיות במצב כל כך דחוס כמונו. אני אישית פעם יצא לי לראות אבל ממש לרגע קצר חוצן ולא בעיני רוחי אלא עם עיניים פקוחות לחלוטין. מה שכן אני לא מתה על החוצנים, אין לי עבר נעים איתם בלשון המעטה

רותי לפי מה שאת אומרת../images/Emo9.gif

חייזרים אולי מגיעים מפלנטות אחרות או ממימדים שונים בכוכבים אחרים. ויש את הישויות , אז ישויות=חייזרים ? בעייני חייזר זה סוג של חיים בעולמות אחרים- אולי במקביל אלינו. אני ממש התבלבלתי- מה שבטוח שיש ישויות בעולמות מקבילים, יש פלנטות מקבילות... יש ישויות עם רגשות וישנן ישויות חסרות רגש כמו קבוצות חוצנים מסויימת. מה גם כמו שיש ישויות לא מוארות יש חוצנים לא אהובים . אגב, חוצנים הינם מפלנטות אחרות לא מעבמ"ים... עבמי"ם=עצמים בלתי מזוהים, יותר הכוונה לחלליות וכלי התחבורה שלהם. ולי היו חוויות מאוד נעימות איתן. כפי שאת יודעת. אבל כל אחד וחויותיו. אהבה אריאלה

הלו אריאלה...../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

היו לך חוויות נעימות איתם??
אנא נמקי, פרטי וספרי

רותי 11

New member
אריאלה אני יודעת מה זה עב"מ

אני התכוונתי לעשות קונטציה שיבינו מה הכוונה לחוצנים חייזירם אלה נשמות שחיות בינינו כאן כבני אדם רגילים וכן חוצנים מדיעים ממימדים אחרים ומפלנטות אחרות רק שצריך להבין שלא כל דבר שמגיע עם עב"מ הוא חוצן. כמו שציינת יש את החיוביים ויש את השליליים כמו בכל דבר העניין הוא אם יודעים להבדיל ביניהם למרות שיש מעין סימן שיכול להבדיל בין רובם

רותי../images/Emo24.gif

האם תוכלי לספר כאן על המפגש שלך איתם? מה גרם לך לתחושה לא טובה? מניסיונך, האם צריך לעשות הגנות? האם צריך לעשות הגנות מיוחדות?

../images/Emo112.gif../images/Emo153.gifלמי שמעניין אותו../images/Emo112.gif

מצרפת כמה כתבות בנושא....

mbar30

New member
טליה - הקישור למרפאת חוצנים מגיע

לרוזוול אשמח לקרא את הקישור הנכון

מגי 336

New member
קישור לאתר של אדריאן דביר

אם הנושא מענין אותך -ממליצה לך לקרוא את הספר שלו - הילינג ישויות וחוצנים , X3 רק קחי בחשבון שקריאה בו יכולה לחבר אותך לתדר שלהם.

תודה מגי ../images/Emo24.gif

מגי, אני תוהה... איך הקריאה מחברת לתדר שלהם ומה זה אומר??

מגי 336

New member
אותיות הן תדר

"אותיות מצטרפות למילים, מצטרפות למשפטים ויוצרות מחשבות ורעיונות" - זה ממש בתמציתיות משהו שכתוב בספר של מרגלית אילון. אותיות הן תדר - כשאומרים אותן, כותבים אותן, קוראים אותן - התדר הזה יוצר תהודה (כמו צליל שיוצא ממיתר של גיטרה למשל - הוא יוצר תדר מסויים שמניע את ה"אויר" ויוצר גל... ) כמו שמוסיקה טובה גורמת לך לרטוט, להתרגש, לשמוח או להתעצב - כך גם התדר של המילים הכתובות, יוצר אצל הקורא תדר, ומתאם את התהודה המחשבתית שלו לזו של הכותב. אם הכותב תיקשר את הכתוב אזי התדר מחבר ליישויות המדריכות של הכותב. אדריאן דביר תיקשר את רוב הספר (נדמה לי שחלק זה הסברים שלו, השאר הועבר לו באמצעות החוצנים איתם תיקשר), כך שהתדר שלהם עובר דרך המילים הכתובות אל הקורא. מקוה שהסברתי נכון... יש מונחים פיסיקליים שמסבירים את טווח הגל והתדרים, אם תרצי אחפש חומר כתוב המסביר זאת טוב יותר.

mbar30

New member
תודה על האזהרה../images/Emo66.gif

אני לא אקרא (פחדנית...לא ממש בא לי להתחבר )

דגנית

New member
מלי אם מעניין אותך תגידי.. יש לי אותם ../images/Emo63.gif

פחח למה אני כותבת פה המסנג'ר פתוח

למעלה