פתחתי מייל ב Hotmail, זה נתן לי תיבה של סה"כ 2 מגה ולא תומך בעברית (ניסיתי לשלוח מכתב מ walla) יש לכם המלצה איפה לפתוח מייל שיתן גם תמיכה בעברית?

לא יודעת מה בדיוק הבעיה...

אחותי עכשיו במזרח והיא פתחה מייל hotmail.com זה אומר הוטמייל העולמי ולא של ישראל ואנו שולחים לה מיילים בעיברית והיא מקבלת וקוראת. לגבי המקום-גם לה יש 2 מגה בייט וזה מספיק לה, אם זה לא מספיק לך את יכולה לפתוח מייל בוואלה,נראה לי ששם יש יותר מקום.

את יכולה=אתה יכול*

חשבתי שאתה בת sorry

עמית22

New member
לא ברור מה הבעייה

hotmail.com כן תומך בעברית בכל מקום בעולם (בתלות בקידודים במחשב כמובן) אבל HOTMAIL זה דראק, הם האחרונים בשוק והכי פחות מפותחים (מיקרוסופט אלא מה...) ביאהו יש 100MB והוא זמין בצורה טובה בכל המזרח (בניגוד למיילים שמבוססים על שרתים ישראלים שלא תמיד עולים מהר או בכלל)

../images/Emo51.gif

תודה רבה פתחתי ב intermail, אבל עדיין כשאני שולח הודעה בעברית הוא מקבל אותה בג'יבריש, יכוליות שזה באמת בעייה במחשב שלי... לא תהיה בעייה להשתמש בו מהודו (עצם זה שזה אתר בעברית)?

עמית22

New member
תבדוק קידוד

מקש ימני בעכבר ולך ל-קידוד (נדמה לי שבאנגלית זה incoding או משהו בסגנון) יש מצב שמהוואלה הוא שולח לך ב- UTF-8 במקום בעברית, פשוט תחליף את הקידוד (אפשר להוריד שפות לאקספלורר אם אין לך במחשב)

עמית22

New member
קשה למצוא במחשבים

ה- IM הכי פופולרי בהודו הוא ה- MSN מסנג'ר וברבים מהמחשבים יש גם YAHOO מסנג'ר. ICQ לעומת זאת יש במעט מאוד מחשבים (למרות שתמיד אפשר להתקין...)

asafasa

New member
הוטמיל

hotmail.com מניסיוני לא תומך בעברית רק כששולחים אליו מוואלה. אם שולחים מהוטמייל להוטמייל, ומחשבונות אחרים זה בדר"כ עובד.

למעלה