E.A.R.L

2PAC4EVER

New member
E.A.R.L

אוטוביוגרפיה לDMX יוצאת בחודש הבא, יקראו לספר E.A.R.L, שנכתב ע"י סמוקי די. עורך המוזיקה לשעבר של הSOURCE האוטוביוגרפיה תספר על החיים שלX מהילדות הקשה עד ההצלחה של היום, כאחד מהסופרסטארים הכי גדולים שהיו בראפ. First I´m gonna crawl" Then I´m gonna walk Then I´m gonna stand Then I´m gonna talk Then I gotta learn In order to teach Then I gotta burn "In order to reach

EmGee

New member
שאלה:

שמתם לב לתופעה שהרבה ראפרים מוסיפים בסוף השם שלהם את האות די?? צ´אקי די סמוקי די מוקי די מישהו יודע למה?

EmGee

New member
לא רוצה לפתוח כאן דיון על זה אבל

נכון שבדיסק האחרון שלו הוא התקרב יותר לראגאיי אבל זה לא אומר שהוא לא ראפר. להגיד שמוקי לא שר ראפ זה להגיד שכל מה ששבק עשו זה לא ראפ. ודרך אגב גם בדיסק האחרון שלו יש הרבה ראפ, לא כל מה ששונה מסאבלימינל זה לא ראפ

RunNGun

New member
בוודאי ../images/Emo13.gif

"ספרים רבותיי ספרים" בגלי צה"ל, ציפי גון-גרוס מדברת על ספרו החדש של ארל סימונס הידוע בכינויו DMX ועתה יקרא הסופר רוני סומק קטע מהספר... "תביא את זה, מה?! אנחנו כאן, לא נלך לשומקום אנחנו כאן, לא נלך לשומקום...."
אבישי

bam bam bam bam

New member
יבן זונה נאצי!

אתה חושב שהחתימה שלך מצחיקה תחליף אותה ומהר!!אז אם מישהו אמר את זה אז אתה חוזר על זה כמו תוכי השורה האחרונה היא כל כך מגיעלה ושפלה !

hermoni

New member
אידיוט....

תקשיב לשיר ותבין שהשורה הזאת מאוד מטעימה ובכלל לא מעודד נאצים

bam bam bam bam

New member
יו מנהל פורום אני קללתי בגלל סערת

רוחות.. זה לא מעניין זה שורה מגעילה! לא מעניין השיר תשמע את זה רגע בעברית "אותו אלוהים ששם את היהודים בתוך התנור." זה מגעיל ואם מישהו היה אומר את זה לידי אפילו בצחוק שזה היה עוד יותר מעצבן הייתי עולה עליו במכות זה זלזול מגעיל ורק מניאק אמיתי שר על דבר כזה ומפרש את זה ככה..

da^Lord

New member
אז כשתרגע תקרא את הציטוט ותבין

שהיא לא באה להצחיק אלא באה למחות . מי שייפגע מהשורה הזו הוא לא מי שרגיש בענייני השואה אלא רגיש לענייני אלוהים. ואני חושב שאם קיים אלוהים, והכל מכוון, אז אלוהים רשע. ואותו אלוהים הוא זה שהכניס את העם הנבחר שלו לתנורים. והשורה הזו היא מחאתית, תנסה להבין אותה.

NO-BLESS

New member
אז אתה חושב שאם יש אלוהים אז הוא

רשע הה? אני אבהיר משהו קודם, אני לא לא לא לא לא לא מצדיק את השואה (רק חמור ייצדיק אותה) אני בוכה על זה כמו כל יהודי, אני לא מצדיק את השואה! בוא ניקח דוגמא, לאו דווקא מהשואה- כדי שלא יפרשו לא נכון, את סיפור מצריים. חטאנו, נענשנו, ניצלנו. שוב חטאנו (עם שובנו לישראל ממצריים), נענשנו, שוב ניצלנו. אם נדבר על השואה, בוא נגיד ככה, הלוואי הלוואי הלוואי וזה לא היה קורה הלוואי!!!!! אבל אם זה לא היה קורה, הייתה לנו מדינה? הריי הנהירות האמתיות לכיוון ישראל נעשו אחריי השואה, בעקבות השואה. תחשוב על זה נסתרות דרכיי האל.

BIGO-G

New member
אין שום קשר לאלוהים

ואם צריך להקריב 6 מיליון עבור מדינה, אני מוכן להקריב את המדינה עבור 6 מיליון. השואה בסך הכל הייתה זרז למדינת ישראל ולא הסיבה לה.

da^Lord

New member
אחח.. כמה מפתה להתחיל פה דיון

אבל זה לא קשור למוזיקה שחורה. אז בואו לא נתרחק מהנושא.. לפי דעתי הציטוט של הנשיאים המתים הוא כמו שאומרים - משפט חזק!!
גם חרוז יפה.. לא בנאלי.

RiRo

New member
מה הקשר יא דפוק!

דבר ראשון יש אנשים שלא מאמינים באלוקים רק בגלל השואה במה המשפט שלו לא בסדר הוא מציין דעה למרות שאלו לא המילים הכי טובים להתבטאות בהם עדיין. בקשר לחתימה עצמה זה שיר של להקה בשם DEAD PREZ הוא לא כזה חכם להמציא את זה :+D שומע : LOUIS LOGIC - FEEL THIS

bam bam bam bam

New member
ׁהוא אומר בתנור אחי בתנור!!!!

מה שמעניין אותי זה שהוא אומר יהודים בתנור בלי קשר לאלוהים אותם יהודים היו במשרפות שהיא לעצמה מילה קשה וכואבת וכל פעם שמישהו שומע אותה הוא מתקפל מבפנים אז מי מי זה שיבוא ובשביל חרוז דפוק שלו יגיד שאנחנו הוכנסו לתנור זה מגעיל ומכעיס מאד!!!

RunNGun

New member
הסבר

יש לי כאב גדול על מה שקרה בשואה. גם אני לא יכול להאמין שאנשים יכולים להגיע לרמה כזאת של שפלות ותיעוב ולהרוג כ"כ הרבה אנשים. כל בנאדם שנהרג קיים אצלי בלב, וזה שורף לי מאוד. מה שהציטוט הזה אומר, ואני מסכים איתו בכל מילה, זה שכל האנשים שמאמינים באלוהים בכזו פנאטיות ואומרים שהוא טוב ושומר עלינו - ובכל זאת, אם הוא קיים, הוא הורג אותנו. אני ממש לא תומך ולא במעט בשואה, אני בוכה על כל יהודי שנרצח שם. באמת. אבל זאת בסה"כ שורה שאני תומך בה. נכון, בחירת המילים אולי לא היתה טובה. אבל אני מסתכל בעיקר על המסר שיוצא משם. ובמסר הכללי אני תומך. אבישי

RunNGun

New member
ועוד משהו

אם מישהו נפגע ולו במעט מהחתימה, אני אשנה אותה. אבל זאת דעתי ובזה אני תומך. אבישי

hermoni

New member
אני דווקא חושב שהשורה מאוד מתאימה

למרות שאני מאמין באלוהים וכל זה אבל בקטע הזה יש טענה שהאדם בכלל המציא את האלוהים ואנשים רבים שמאמינים בזה נותנים לדוגמא את השואה כי איך יכול להיות שהיהודים שהם העם הנבחר נרצח בכזאת שיטטיות בלי עזרה מאלוהים? אני לא מאמין בזה אבל בכל זאת זה מתאים מאוד לשיר הזה וללהקה במיוחד תקשיב לדיסק שלהם חובה לאוהב היפ הופ

Emc2

New member
ציטוט

-Why do you kill off you members? What is you purpose? -I am not forcing anything; they are merely practicing a faith that they decided to believe. Why do you think people believe in god? It is because they want to. It is not easy living in this rotten world; there is nothing certain while living in this world. Do you get it? God did not create humans. Humans created god.

למעלה